Henk Bernard

Henk Bernard boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Henk Bernard.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In Noord-Brabant is Henk Bernard al een grote naam, maar nu is ie klaar voor de rest van Nederland! Met een kenmerkende 'snik' in zijn stem weet hij bij veel mensen de gevoelige snaar te raken en tijdens zijn live optredens krijgt hij het hele publiek mee!

Je kent Henk Berhard onder andere van de hits als

  • Hou Me Nog Een Keertje Vast
  • Een Zigeuner Wil Dansen
  • Ik Vraag Je Met Pijn In M'n Hart
     

Boeken of een optie plaatsen voor Henk Bernard?

Voor meer informatie over Henk Bernard kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Henk Bernard

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 48924 mensen

Specificaties van Henk Bernard

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Henk Bernard

Op 16-jarige leeftijd koopt Henk een soundmixer, waar hij urenlang van kon genieten. Het liefst luisterde hij naar nummers met daarin een verhaal, oftewel het zogenoemde levenslied. Hazes was daarin uiteraard een van zijn favorieten met zijn nummers waar een ieder zich wel in kon vinden, ook Henk natuurlijk. Op feestjes van familieleden en vrienden zong Henk met regelmaat een aantal nummers en wist bij de mensen altijd een gevoelige snaar te raken.

Na een aantal jaren op deze tour bezig te zijn geweest, reageerden vele mensen enthousiast en vroegen aan Henk waarom hij niet iets in de muziekwereld ging doen. Stiekem was het een droom voor Henk, maar hij durfde de stap niet te zetten. Vervolgens ging het allemaal op dezelfde voet verder en zong hij zo nu en dan bij een bekende, puur voor de lol. Na een karaoke avond op de camping in Spanje werd er gevraagd of Henk mee wilde doen aan een Hollandse middag wanneer hij weer thuis was. Met een aantal biertjes op zei Henk ja en voor hij het wist was het een en ander al voor hem in gang gezet. Toen kon hij niet meer terug natuurlijk. Vervolgens zette hij de knop om en trok zijn stoute schoenen aan, belde de studio en besloot een singel te gaan maken.

Henk wist al direct wat hij wilde. Een lied maken met daarin een verhaal dat mensen aanspreekt. September 2007 was het dan zover en ontstond de singel Wat is voor mij een dag. Vervolgens werd ook de naam Henk Bernard gevestigd, welke is vernoemd naar zijn vader Bernard die op jonge leeftijd gestorven is. Met zijn singel onder de arm stapte hij naar radio Mexico en vroeg of ze hem een keer wilde gaan draaien en voor dat hij het wist stond hij op nummer 1 in de top 20. Mensen begonnen zich af te vragen wie die Henk Bernard toch is en waar hij zo opeens vandaan kwam. Voor hij het wist begon het balletje te rollen en werd er gevraagd wanneer de tweede singel ging komen. Met veel enthousiasme stapte Henk opnieuw de studio in met als resultaat zijn tweede singel Soms is het moeilijk en daarbij als extraatje een cover van zijn grote voorbeeld Hazes, het nummer Laat me. Vervolgens is Henk niet meer weg te slaan uit de studio en in december 2009 brengt hij met veel trots zijn eerste album 'Geniet' uit. Inmiddels is Henk druk bezig met het maken van zijn tweede album, welke op 25 juni uitgebracht zal worden, met daarop onder andere zijn nieuwe singels 'Het was zondag' en 'Zonder grenzen eindeloos'. Het wordt weer een album met diverse nummers met inhoud, wat inmiddels toch wel kenmerkend is geworden voor Henk zijn muziek. Dat is wat hij wil, proberen mensen blij te maken en te steunen met muziek met daarin een verhaal en hopelijk word het nieuwe album net zo'n succes als het eerste album!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Henk Bernard

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Henk Bernard kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.