Nieuwe single voor Adlisious : Flavour

23/09/2011

Fans hoeven niet langer meer te wachten, vandaag is de nieuwe single 'Flavour' van Adlisious uitgekomen.
De single is geschreven door Adlisious zelf.

Adlisious bestaande uit Shirley, Laise en Jordy werden 2e in de finale van X Factor 2011. Shirley, Laise en Jordy kennen elkaar van het conservatorium in Rotterdam en zijn alle drie ware muziekliefhebbers. Jordy begon op 11-jarige leeftijd met pianolessen, Laise studeerde af aan de Rotterdam Jazz Academy en Shirley studeerde af aan de popafdeling van het conservatorium. Ze zijn alle drie opgegroeid met muziek en weten dit goed naar voren te brengen tijdens hun optredens.

Na de finale van X Factor heeft Adlisious niet stil gezeten. Na alle hectiek en vele optredens hebben ze ook nog tijd om nieuwe nummers te schrijven en op te nemen. Adlisious is dan ook veel te vinden in de studio.

De single is afgelopen donderdag geprimeurd tijdens de opening van de V&D Prijzencircus. Het is een typisch uptempo Adlisious nummer waarin te horen is hoe goed de stemmen bij elkaar passen.

Boeking of een optie plaatsen voor Adlicious

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Adlicious kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.