Adlicious

Adlicious boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Adlicious.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

3 Muzikale vrienden slaan de handen ineens en bundelen hun muzikale krachten.

Adlicious bestaat uit drie muzikale vrienden Jordy, Shirley en Laise. Het trio leerde elkaar kennen op het conservatorium van Rotterdam, waar zij allemaal zijn afgestudeerd in een andere specifieke muziekstijl. Het drietal besloot de handen ineen te slaan en hun muzikale krachten te bundelen.

X Factor Engeland en X Factor Nederland

De popgroep besloot om mee te doen aan het derde seizoen van X Factor, maar de inschrijving bleek al gesloten te zijn. Daarop werd besloten om het maar direct op internationaal niveau te proberen. Adlicious reisde af naar Engeland, om daar deel te nemen aan het zevende seizoen van The X Factor UK. De groep wist uiteindelijk, uit de duizenden aanmeldingen, bij de laatste 50 kandidaten te eindigen.

Uiteindelijk besluit de groep om hun UK X Factor avontuur af te sluiten door in 2011 mee te doen aan het vierde seizoen van de Nederlandse X Factor. Adlicous schopt het uiteindelijk tot de finale van X Factor, waarin ze het uiteindelijk moeten afleggen tegen Rochelle Perts. De toon is gezet, en X Factor betekent voor Adlicious het startschot voor een nieuw en uitdagend muzikaal avontuur.

Direct na het X Factor avontuur wordt de debuutsingle ‘Maniac’ (een bewerking van het originele nummer van Michael Sembello uit de flim flashdance uit 1983) uitgebracht. Dit jaar besluit Adlicious weer de studio in te gaan, en werken ze keihard aan een nieuw album wat de groep in eigen beheer zal uitbrengen.

Boeken of een optie plaatsen voor Adlicious?

Voor meer informatie over Adlicious kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Adlicious

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 56209 mensen

Specificaties van Adlicious

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Adlicious

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Adlicious kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.