Allround Trio Dreamcast

Allround Trio Dreamcast boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Allround Trio Dreamcast.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Razend populair trio met ervaring en vakmanschap

Een razend populair dynamisch/modern trio met vertrouwde gezichten die inmiddels de klappen van de zweep kennen door hun ervaring in o.a. X-factor, Santa Rosa, Candy Cover, King’s Quest, en Madhouse. Iets wat je vooral gezien moet hebben!

De ervaring heeft geleerd dat de succesformule van een band niet alleen schuilt achter muzikaal vakmanschap maar dat entertainment en interactie met het publiek misschien nog wel belangrijker zijn. 

Dreamcast heeft maar maar één doel voor ogen en dat is dat het publiek van hun optreden geniet.

Of dat nu is met 70's/80's Disco, Nederlandstalig, Rock, Wals of Happy Hardcore!? Het maakt hen niets uit, zo lang het dak er maar af gaat!

Dreamcast tourt met eigen techniek en zet (indien gepast) een show neer die niet onder doet voor een grote band. Een volledige LED-lichtshow met o.a. 6 moving heads (waaronder 2 die video/plaatjes kunnen projecteren) een LED-achtergronddoek en LED-frontlicht zorgen ervoor dat er bij afwezigheid van krachtstroom toch een volledige set gebouwd kan worden. 

Dreamcast werkt met een L-Acoustics geluidssysteem tot ca. 400 personen waar artiesten gratis op in kunnen prikken.

Boeken of een optie plaatsen voor Allround Trio Dreamcast?

Voor meer informatie over Allround Trio Dreamcast kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Allround Trio Dreamcast

Deze act is bekeken door 18614 mensen

Specificaties van Allround Trio Dreamcast

  • Tijdsduur: 4½ uur aaneengesloten
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland

Boeking of een optie plaatsen voor Allround Trio Dreamcast

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Allround Trio Dreamcast kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.