Allround band Dreamcast

Allround band Dreamcast boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Allround band Dreamcast.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Razend populair trio met ervaring en vakmanschap

Een razend populaire formatie met vertrouwde gezichten die inmiddels de klappen van de zweep kennen door hun ervaring in o.a. Santa Rosa, Big Nick, King’s Quest, en Madhouse. 

De ervaring heeft geleerd dat de succesformule van een band niet alleen schuilt achter muzikaal vakmanschap maar dat entertainment en interactie met het publiek misschien nog wel belangrijker zijn. 

Dreamcast heeft maar maar één doel voor ogen en dat is dat het publiek van hun optreden geniet.

Of dat nu is met 70's/80's Disco, Nederlandstalig, Rock, Wals of Happy Hardcore!? Het maakt hen niets uit, zo lang het dak er maar af gaat!

Dreamcast tourt met eigen techniek en zet (indien gepast) een show neer die niet onder doet voor een grote band. Een volledige LED-lichtshow met o.a. 6 moving heads (waaronder 2 die video/plaatjes kunnen projecteren) een LED-achtergronddoek en LED-frontlicht zorgen ervoor dat er bij afwezigheid van krachtstroom toch een volledige set gebouwd kan worden. 

Dreamcast werkt met een L-Acoustics geluidssysteem tot ca. 350 personen waar artiesten gratis op in kunnen prikken.

Boeken of een optie plaatsen voor Allround band Dreamcast?

Voor meer informatie over Allround band Dreamcast kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Allround band Dreamcast

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Trio's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 32653 mensen

Specificaties van Allround band Dreamcast

  • Tijdsduur: 4½ uur aaneengesloten
  • Geluid: Inclusief tot 350 personen
  • Licht: inclusief licht
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Allround band Dreamcast

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Allround band Dreamcast kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.