Pascal de Vormer nieuwe single Laat mij Alleen

08/12/2011

Pascal de Vormer heeft een nieuwe single. De geboren en getogen Utrechter is naast zanger ook liedjesschrijver en maakte hits voor o.a. Dario, Rob Ronalds, Stef Ekkel en Rob Zorn.Zelf bracht Pascal diverse nummers uit. De tracks "Denk niet dat ik niet aan je denk" "Jacqueline" en "Drink rode wijn." behaalden de Single top 100.

Opmerkelijk is wel dat dit allemaal liedjes zijn die Pascal niet zelf heeft geschreven. Daar komt nu verandering in.Het nummer "Laat mij alleen" is de opvolger van "Zonder jou." De nieuwe single van Pascal is een levenslied. Pascal schreef zowel de muziek en de tekst van dit nummer.Bart van der Post tekende voor de productie. Het nummer is op de markt gebracht door Blue Ocean Records.Pascal hoopt dat zijn nieuwe single binnenkort is terug te vinden in de hitlijsten.

De single is te downloaden bij de bekende downloadwinkels.

Boeking of een optie plaatsen voor Pascal de Vormer - Nederlandstalige zanger

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pascal de Vormer - Nederlandstalige zanger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.