Nieuwe videoclip Pascal de Vormer – Zonder jou

12/10/2011

De videoclip bij de nieuwe single van Pascal de Vormer is uit. De Utrechter is naast zanger ook liedjesschrijver en schreef hits voor o.a. Rob Ronalds, Dario, Rob Zorn, Stef Ekkel en Danny Nicolay.
Pascal stond zelf in de Single top 100 met de tracks “Denk niet dat ik niet aan je denk” “Jacqueline” en “Drink rode wijn.”
De nieuwe single van Pascal de Vormer draagt de titel “Zonder jou.” Het nummer is een cover van “Ohne Dich” van de Duitse formatie Münchener Freiheit, In 1986 scoorde Erik Mesie met de Nederlandstalige versie een top 10 hit. Pascal hoopt met “Zonder jou” op een plaatsje in de Single top 100.

De single van Pascal de Vormer is uitgebracht door platenlabel Blue Ocean Records. Pascal tekende onlangs ook een contract met artiestenbureau JB Productions die de boekingen van de zanger exclusief verzorgen.

De videoclip “Zonder jou” is opgenomen in Deventer op locatie door Jakob Hut Productions. De clip is via YouTube te bekijken en zal binnenkort te zien zijn bij de diverse clipzenders. De nieuwe single van Pascal de Vormer is te downloaden bij alle grote downloadportals.

Boeking of een optie plaatsen voor Pascal de Vormer - Nederlandstalige zanger

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pascal de Vormer - Nederlandstalige zanger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.