Pascal de Vormer tekent contract bij artiestenbureau JB Productions

22/09/2011

Pascal de Vormer heeft zijn handtekening gezet onder een contract met entertainment-specialist JB Productions. Het artiestenbureau zal exclusief de boekingen gaan verzorgen voor de zanger.

Pascal de Vormer hoopt op 4e top 100 notering.

De Utrechter is naast zanger ook liedjesschrijver en schreef hits voor o.a. Rob Ronalds, Dario, Rob Zorn, Stef Ekkel en Danny Nicolay.
Pascal stond zelf in de Single top 100 met de tracks “Denk niet dat ik niet aan je denk” “Jacqueline” en “Drink rode wijn.”
De nieuwe single van Pascal de Vormer draagt de titel “Zonder jou.” Het nummer is een cover van “Ohne Dich” van de Duitse formatie Münchener Freiheit, In 1986 scoorde Erik Mesie met de Nederlandstalige versie een top 10 hit. Pascal hoopt met “Zonder jou” op zijn vierde hit als zanger in de Single top 100.

Pascal is blij dat artiestenbureau JB Productions zijn belangen gaat behartigen. “Het is een gerenommeerd bureau en ik verheug me op de samenwerking.” Ook Ray Hardorff van platenmaatschappij Blue Ocean Records is enthousiast.”Wij werken nauw samen met JB Productions, wij geven de nummers uit en JB Productions draagt zorg voor een stukje management en de boekingen. Dat doen ze goed. Ze tillen artiesten naar een hoger level en we vullen elkaar aan. Pascal de Vormer zingt niet alleen zijn eigen nummers maar ook covers en richt zich vooral op het commerciële pop genre. Daar is zeker een grote markt voor.”

Boeking of een optie plaatsen voor Pascal de Vormer - Nederlandstalige zanger

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pascal de Vormer - Nederlandstalige zanger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.