Utrechtse Muziekmeester Pascal de Vormer nieuwe single 'Toeters & Bellen'

26/01/2024

Pascal de Vormer: Utrechtse Muziekvirtuoos in de Schijnwerpers

Pascal de Vormer, een trotse Utrechter met diepe wortels in de muziekindustrie, heeft onlangs zijn nieuwste single "Toeters & Bellen" gelanceerd. Het nummer is een creatieve samenwerking tussen Pascal en Peer Pruysenaere, en wordt uitgebracht onder het gerenommeerde label CDHamster.

Nieuwe Hit "Toeters & Bellen" - Pascal de Vormer's Creatieve Samenspel met Peer Pruysenaere

Op slechts 18-jarige leeftijd richtte Pascal zijn eigen opnamestudio op, waar hij niet alleen muziek voor zichzelf creëerde, maar ook voor andere bekende artiesten. Zijn indrukwekkende portfolio omvat samenwerkingen met namen als Rob Ronalds, Stef Ekkel, Danny Nicolay, A3aan Drost, Lucas en Gea, Dario, Rob Zorn, Bob Offenberg, Robert Pater, John West, Samantha Steenwijk en vele anderen

Een Blik op Pascal de Vormer's Indrukwekkende Repertoire: Van Rob Ronalds tot Samantha Steenwijk

Met een passie voor componeren en schrijven heeft Pascal de Vormer zich gevestigd als een veelzijdige en getalenteerde muzikant. Zijn nieuwste single belooft opnieuw een opvallende toevoeging te zijn aan zijn groeiende repertoire, en we kijken uit naar meer successen van deze ervaren Utrechtse artiest."

Boeking of een optie plaatsen voor Pascal de Vormer - Nederlandstalige zanger

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pascal de Vormer - Nederlandstalige zanger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.