Achter het raam – Gijs, Pascal & Ringo (Nieuwe single)

25/04/2012

Gijs, Pascal & Ringo hebben een nieuwe single uit. Het gelegenheids-trio bestaande uit Gijs de Vormer, Pascal de Vormer en Ringo de Bruin komen met een gewaagde track. Deze draagt de titel “Achter het raam.”

Gijs de Vormer was jaren de frontman van de formatie De Vormers. Hij scoorde de kroegenhit “Dansen op je bruiloft” en maakte daarna als solo-zanger platen als “Een ouwerwetse Hollandse winter” en “Ze laat me alle hoeken van de kamer zien.”

Ringo de Bruin kwam eind 2011 met de single “Het leven is te kort.” Een nummer dat het goed heeft gedaan in de kroegen.
Pascal de Vormer heeft als zanger regelmatig in de Single Top 100 gestaan o.a. met “Denk niet dat ik niet aan je denk” “Jacqueline” en “Drink rode wijn.”

Pascal de Vormer naast zanger ook hitschrijver


Pascal is naast zanger ook bekend als auteur/componist. Hij schreef hits voor o.a. Rob Zorn, Rob Ronalds, Stef Ekkel en Dario.

Samen met Ray Hardorff schreef Pascal het nummer “Meisjes van de nacht” en samen met Jakob Hut en Ray Hardorff de hit “Haar rode lampie”  “Achter het raam” is het derde nummer in de drieluik over de meisjes van plezier. Ook deze track is geschreven door Pascal de Vormer, Jakob Hut en Ray Hardorff.

Pascal tekende samen met Tom Verkooyen voor de productie. De videoclip is inmiddels opgenomen en deze zal binnenkort online komen en te zien zijn bij de bekende clipzenders.

“Achter het raam” is uitgebracht door Blue Ocean Records en is te downloaden bij de bekende downloadshops.

Boeking of een optie plaatsen voor Pascal de Vormer - Nederlandstalige zanger

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pascal de Vormer - Nederlandstalige zanger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.