Pascal de Vormer - Nederlandstalige zanger

Pascal de Vormer - Nederlandstalige zanger boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pascal de Vormer - Nederlandstalige zanger.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Utrechter is naast zanger ook liedjesschrijver en schreef hits voor o.a. Rob Ronalds, Dario, Rob Zorn, Stef Ekkel en Danny Nicolay.
Pascal stond zelf in de Single top 100 met de tracks “Denk niet dat ik niet aan je denk” “Jacqueline” en “Drink rode wijn.”

De nieuwe single van Pascal de Vormer draagt de titel “Zonder jou.” Het nummer is een cover van “Ohne Dich” van de Duitse formatie Münchener Freiheit, In 1986 scoorde Erik Mesie met de Nederlandstalige versie een top 10 hit. Pascal hoopt met “Zonder jou” op zijn vierde hit als zanger in de Single top 100.

Boeken of een optie plaatsen voor Pascal de Vormer - Nederlandstalige zanger?

Voor meer informatie over Pascal de Vormer - Nederlandstalige zanger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pascal de Vormer - Nederlandstalige zanger

Deze act is bekeken door 38293 mensen

Specificaties van Pascal de Vormer - Nederlandstalige zanger

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set

Boeking of een optie plaatsen voor Pascal de Vormer - Nederlandstalige zanger

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pascal de Vormer - Nederlandstalige zanger kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder je keuze.