Miss Montreal Albumpresentatie Paradiso

03/01/2012

De opnames voor het nieuwe album zijn nog in volle gang maar onlangs werd al bekend dat Miss Montreal haar derde, nog titelloze, album zal presenteren in de Amsterdamse poptempel Paradiso op 11 april 2012.
Sanne Hans, frontvrouw van Miss Montreal werkt aan het nieuwe album met songwriters/producers Joshua Crosby en Nate Campany in Nashville. Eerder werkte zij al met dezelfde producers samen voor de single Wish I Could die haar de afgelopen maanden een radio hit opleverde. De samenwerking is zo goed bevallen dat Sanne besloot haar nieuwe album met ze op te nemen. De sound van nieuwe album zal in het verlengde liggen van wat Miss Montreal met Wish I Could heeft laten horen.
De afgelopen zomer speelde Miss Montreal op ruim vijfentwintig festivals door heel het land. Op dit moment is de nieuwe single 'I know I will be fine this year' al veel op de radio te horen.

Boeking of een optie plaatsen voor Miss Montreal

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Miss Montreal kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.