Miss Montreal nodigt fans thuis uit

03/07/2012

Miss Montreal hoeft volgende week niet ver te reizen voor haar concert. De zangeres verzorgt zaterdag bij haar thuis een concert voor zo'n dertig fans, maakte ze zondag bekend via Twitter.

Alles wat fans moeten doen voor een kaartje voor het bijzondere concert is een mailtje met een gekke foto sturen naar Miss Montreals label. "Onderwerp van de mail: poep. Echt? Ja echt!", twittert de zangeres. Miss Montreal, die eigenlijk Sanne Hans heet, kiest de winnaars zelf. Eerder dit jaar bracht de 27-jarige een nieuw album uit. Deze zomer staat ze op tientallen festivals, in het najaar volgt haar eerste theatertournee.

Het thuisconcert van Miss Montreal vindt plaats in haar nieuwe huis. "Waar dus geen brandje was", verwijst Hans naar een brandje dat eerder deze week plaatsvond in haar oude optrekje. Dankzij haar buurman was het vuur snel gedoofd. "Mijn huis stond in de fik", twitterde Hans vrijdag. "Alles is gelukkig goed gegaan. Thanks buurman."


 

Boeking of een optie plaatsen voor Miss Montreal

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Miss Montreal kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.