Krystl

Krystal boeken of inhuren? | JB Productions Noortje Dalhuijsen

Krystl boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Krystl.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Krystl heeft een 3FM-Award in de kast, bracht duetten uit met Marco Borsato en Bløf, hoorde haar liedje 'Golden Days' terug onder een Martini-reclame en de jury van de Edison schreef dat ze 'gezegend is met een indrukwekkende stem en meerdere muzikale talenten', dus die Edison voor Beste Nieuwkomer was voor haar.

Hoe overtref je een jaar waarin je dat allemaal ten deel valt? Door terug te vallen op vertrouwde producerende vrienden. Door op avontuur te gaan naar Australië, Londen en Berlijn, te schrijven met nieuwe partners. En door diep in je eigen ziel te kijken. Undefeatable, het tweede album van Krystl, is in alle opzichten een groeiplaat. 

Krystl's debuut was vrolijk, zorgeloos. 'Bottles' en 'Golden Days' en 'Fool For You' werden dikke hits.

Succes is geweldig, maar ook overweldigend. In 'Circles, de eerste single van haar tweede album (en 3FM Megahit) zong ze over de rode lopers waarover ze ineens diende te lopen, en hoe ongemakkelijk ze zich daarover voelde. 

Krystl schreef de liedjes voor haar tweede album samen met vertrouwde vrienden als de Engelse songschrijver Blair Mackichan, die eerder met Lily Allen en Paloma Faith werkte, en Martijn Konijnenburg, die de plaat met Skiggy Rapz weer produceerde. 'M'n matties', zoals Krystl het duo noemt. 'Ik kon echt niemand anders bedenken die ik de nieuwe plaat wilde laten produceren. Het ging zo lekker bij het opnemen van mijn eerste plaat, het leek mij niet meer dan logisch om het weer samen te doen.' Nooit een winnend team veranderen, deze wijsheid blijkt maar weer 's te kloppen.

Wat songschrijven betreft greep ze ook de kans om met anderen te werken. Waaronder Sacha Skarbek (Adele, Paul McCartney), Graffiti 6-gitarist Tommy Danvers en Tjeerd Bomhof (Voicst, Anouk). Krystl: 'Heerlijk om met zoveel verschillende mensen te werken, om van hen te leren.

Krystl is niet meer het onbezorgde meisje van haar debuut, ze blijkt soms een piekeraar. Ze zet haar hart open, deelt haar gevoelens, toont haar kwetsbaarheid. Als er aan het eind van het jaar prijzen worden uitgedeeld voor meest openhartige albums, dan kan Krystl vast wat ruimte gaan maken in huis. Op Undefeatable toont Krystl zich de sterkste. Het is een winnaarsplaat om van te juichen.

Boeken of een optie plaatsen voor Krystl?

Voor meer informatie over Krystl kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Krystl

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 55793 mensen

Specificaties van Krystl

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Krystl

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Krystl kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.