First Show Band

First Show Band boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van First Show Band.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De First Show Band is véél meer dan alleen het toonaangevende Nederlandse show- en begeleidingsorkest bekend van talloze T.V.- , theater- en andere openbare zowel als besloten optredens in binnen- en buitenland. 

De First Show Band is een full-service organisatie ontstaan uit Uw behoefte aan professioneel entertainment en de beheersing van alle daartoe noodzakelijke disciplines. In de huidige tijd van economische verschraling vraagt elke investering of uitgave om een uitvoerige beoordeling op effectiviteit en rendabiliteit. De zekerheid dat elke geïnvesteerde buro ook daadwerkelijk het beoogde rendement oplevert valt niet altijd van tevoren te geven. 

Het full-service karakter van ons product vindt zijn oorsprong in de perfecte mix van artisticiteit , techniek , logistiek en service. De enthousiaste professionaliteit van de zes topmusici en de vier professionele technici ondersteund door een professioneel geluidsverhuurbedrijf , vormt de waarborg voor een show gekenmerkt door absolute kwaliteit in uitvoering in presentatie welke niet wordt beïnvloed door de grootte van het evenement. 

De perfecte geluidsbeheersing zowel als de indrukwekkende lichtshow completeren het totale audio / visuele concept en geven de opdrachtgever de mogelijkheid om in goed overleg met behulp van onze technische en artistieke logistiek haar evenement naar een nog hoger niveau te tillen. 

Steunend op onze ruime professionele ervaring bestaat zelfs de mogelijkheid om door middel van audio-visuele presentaties en/of CD.rom  producties Uw sales- en marketingstrategie zo optimaal mogelijk te vertalen naar een evenement op maat.

Wij mogen gerust stellen dat alle bovengenoemde factoren hebben bijgedragen tot een sensationele prijs- kwaliteitsverhouding. Kortom : Uw wens is onze norm. Het gegeven echter dat Uw belangen worden ondersteund door een ongekende expertise , gebaseerd op15 jaar praktijkervaring , zal zeker bijdragen aan een goed gevoel voor , tijdens en na Uw evenement.

The First Show Band biedt U een totaalconcept tegen een zéér concurrerende prijs waarbij één ding volkomen duidelijk is; Het applaus is voor U !

Boeken of een optie plaatsen voor First Show Band?

Voor meer informatie over First Show Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor First Show Band

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22224 mensen

Specificaties van First Show Band

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 3 uur, 5 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 750 personen
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor First Show Band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van First Show Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.