Zanger Rinus

Zanger Rinus boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zanger Rinus.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze Drachtster zet heel Nederland op z’n kop met zijn singles. De Wereld Draait Door, Carlo & Irene, Radio 538, 3 FM, allemaal hebben ze al aandacht besteedt aan deze singles.

Zanger Rinus is de internet-sensatie van Nederland!

Zanger Rinus, die eigenlijk Rinus Dijkstra heet, vergaarde in korte tijd grote populariteit op internet door hits als “Hey Marlous”, “Het meisje van de oliebollenkraam” en “Met Romana op de scooter”. In 2009 bracht Rinus het nummer ‘Hey Marlous’ uit, een bewerking van het nummer Schöne Maid, hast Du heut’ für mich Zeit van de Duitse zanger Tony Marshall uit 1972. Hey Marlous gaat over zangeres Marlous Oosting. Onder het grote publiek kreeg hij bekendheid met het nummer doordat De Wereld Draait Door er in een uitzending aandacht aan besteedde in de rubriek ‘De TV draait door’.

Zanger Rinus scoort hit na hit en wordt zelfs (inter)nationaal bekend.

Hierna volgden nog meer clips zoals ‘He Kastelein’ en ‘Met Romana op de Scooter’. Samen met Ronnie Ruysdael scoorde hij de carnavalshit ‘Eet veel bananen’. Deze videoclip werd op YouTube gezet en haalde meer dan  2.500.000 ‘views’. De nummers van Zanger Rinus trokken ook internationaal bekijks: onder andere het gerenommeerde Amerikaanse nieuwsblog Huffington Post en het Engelse BBC werd aandacht aan zijn clips besteed. Begin 2016 bracht Rinus een single uit waarin hij Chantal uitnodigt om bij hem te komen slapen.

Rinus werkt en woont in Drachten en woont sinds 1998 samen met zijn vrouw Debora. Zij gaat vaak met Zanger Rinus mee naar optredens, maar haar aanwezigheid kan niet gegarandeerd worden.

Bijzonderheden optreden zanger Rinus

  • Optredens boek je exclusief geluid of monitor set.
  • Geluid dient aanwezig te zijn op locatie, zo ook een microfoon en de mogelijkheid om een MD of USB stick af te spelen.
  • Optreden duurt 20 minuten + 15 minuten meet & greet.
  • Indien het optreden van zanger Rinus Dijkstra in Zeeland, Limburg of België plaats vindt wordt er een meerprijs gerekend.

Een andere artiest boeken doe je makkelijk en snel via Artiestenbureau JB Productions.

Boeken of een optie plaatsen voor Zanger Rinus?

Voor meer informatie over Zanger Rinus kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zanger Rinus

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Feest Artiesten - Carnaval om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 79789 mensen

Specificaties van Zanger Rinus

  • Tijdsduur: 1 x 20 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Zanger Rinus

Het gaat hard met de populariteit van de Friese zanger Rinus. De teller op YouTube, van zijn hit 'Hey Marlous', staat inmiddels al op zo'n 450.000.

DWDD toonde de internethit in De TV Draait Door en ook radio 538 besteedde aandacht aan het nummer.

Rinus vertelt aan Edwin Evers dat hij sinds een jaar bezig is met zingen. Hij liet een nummer schrijven en nam het op in een studio in Drachten, zijn woonplaats. De video werd opgenomen op de kermis in Tilburg. Het nummer van Rinus gaat over zangeres Marlous uit Assen.

“Ik merk dat het een hit is. Laatst ging ik op vakantie naar Spanje en toen stond de teller op 2.000. Toen ik terugkwam, was ‘ie al 9.000 keer bekeken. Toen zeiden ze tegen me: Het gaat wel heel erg snel", aldus Rinus, die bij de sociale werkvoorziening in Drachten werkt.

De zanger houdt dan ook rekening met een Top-40 hit. "Ja, dat gaan we wel redden." Uit zijn Hyves-pagina blijkt ook al dat velen vriend van Rinus willen worden.

Anno 2011 scoort Rinus wederom een gigantische hit met "Romana op de Scooter "

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Zanger Rinus

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zanger Rinus kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.