Nieuw ! Mobiele Skibaan - Winterentertainment

11/10/2011

 Een absolute publiekstrekker: de Mobiele rol skibaan. Een unieke attractie voor uw evenement. Een geweldige eyecatcher voor uw beurs, braderie, feest, party,etc. Onze kunstmatige skipiste heeft een oppervlakte van 8 bij 11 meter en is 4 meter hoog. Twee skiërs kunnen tegelijk hun capriolen vertonen. De “skibaan” is aangekleed met houten balken. De baan is voorzien van een groot TV scherm. Op dit scherm kunnen commercials, wintersport impressies, etc. worden vertoond.

De skibaan is op alle denkbare locaties neer te zetten. De baan wordt verhuurd inclusief ski- en snowboardmateriaal. U kunt ook kiezen voor een uitgebreider concept. Wij kunnen u ook een pakket op maat aanbieden met bijv. een demoteam, licht- en geluidsapparatuur, etc. Deze geweldige “attractie” geeft u de kans om uw bedrijf/organisatie op een unieke manier te profileren.
Graag bespreken wij met u de vele commercieel aantrekkelijke mogelijkheden van deze absolute publiekstrekker. 

 

Boeking of een optie plaatsen voor Skibaan on Tour - Mobiele Skibaan

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Skibaan on Tour - Mobiele Skibaan kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.