Duology

Duology boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Duology.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Duology bestaat uit twee jonge jazzmuzikanten die hun liefde delen voor de directe, warme en intieme sound van akoestische muziek.

Het repertoire van Duology reikt van eigen interpretaties van traditionele jazzstandards en latin jazz tot Latijns-Amerikaanse muziek, zoals bolero’s en Braziliaanse muziek.

Hun klank is gevarieerd: swingend en charmant, melancholiek en intiem, maar altijd gekleurd door hun persoonlijke smaak en gevoel voor stijl.

Boeken of een optie plaatsen voor Duology?

Voor meer informatie over Duology kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Duology

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Duo's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17718 mensen

Specificaties van Duology

  • Tijdsduur: 2 x 60 minuten
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Duology

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Duology kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.