Fotoactie met Mini Papegaaien

Fotoactie met Mini Papegaaien boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Fotoactie met Mini Papegaaien.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Voor al uw evenementen of feesten, uniek entertainment voor jong en oud met onze grappige tamme papegaaitjes! Papegaaien zijn van oudsher intelligente en interessante vogels. Rene heeft de papegaaitjes met heel veel geduld, handtam gedresseerd en er tevens zorg voor gedragen dat zij hun eigenheid hebben behouden!
Rene zal samen met de papegaaitjes zeker de aandacht trekken van het publiek!!! Het publiek mag met de papegaaitjes van Rene, in het schitterende decor, op de foto gaan. Een originele herinnering van een leuke dag!

Ook zullen de papegaaitjes, in een kleine show, hun aangeleerde kunstjes aan het publiek tonen! De show met de papegaaitjes is interactief, dus is er ook een belangrijke rol voor het publiek weggelegd!

Boeken of een optie plaatsen voor Fotoactie met Mini Papegaaien?

Voor meer informatie over Fotoactie met Mini Papegaaien kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Fotoactie met Mini Papegaaien

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Foto Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18018 mensen

Specificaties van Fotoactie met Mini Papegaaien

  • Tijdsduur: 2 x 45 minuten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,35 per km. vanaf Den Haag (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Fotoactie met Mini Papegaaien

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Fotoactie met Mini Papegaaien kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.