Jeronimo

Jeronimo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jeronimo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
De naam Jeronimo doet inmiddels vele jonge meisjesharten sneller kloppen. Miljoenen views op Youtube en de vele volgers op zijn social media vormen het bewijs dat hij een trouwe fanbase heeft opgebouwd. Geboren in Brazilië werd hij al na 2 maanden geadopteerd door een Nederlandse familie.

Inmiddels heeft hij twee speelfilms op zijn naam heeft staan

‘Timboektoe’ en ‘Mijn Vader is een detective 3’ , bovendien vertolkte hij voor beide films de titelsongs. Ook mocht Jeronimo de stem van ‘Hippix’ inspreken voor de familiefilm ‘Asterix en Obelix bij de Britten’.
 
In 2012 nam hij voor De Efteling ‘Gi-Ga-Gantisch’  op, de titelsong van hun  musical ‘ De Sprookjesboom’. In 2011/2012 presenteerde hij voor het belgische TV station Anne  een serie programma’s ‘Hits in de Zon’ en trad hij veelvuldig op in hun  ‘Anne komt naar je toe’ tour  langs de Belgische kust.
 
Voor het Cartoon Network in Azie zong hij de song ‘ It’s a fun thing’  die  in 2012 voor een grote TV campagne gebruikt werd. In April 2013 ging hij voor een aantal radio- en televisie optredens naar Singapore en de Filippijnen omdat zijn eerste album ‘ One Kiss’ daar ook was uitgebracht. De Single ‘Somebody who loves me’  stond daar enkele weken  in de hitparade.
 
International werkte Jeronimo ook samen met enkele wereldsterren. Samen met Jermaine Jackson (When the rain begins to fall) maakte Jeronimo de single ‘Flying solo’ en met Trini Lopez (‘ La Bamba’  en ‘If I had a hammer’) schreef en zong hij samen ‘Bamba Bamba’.

Jeronimo is intussen een zeer gewaardeerde live-performer geworden

Bij zijn optredens zingt hij niet alleen zijn single titels ‘I am no superman’, ‘One Kiss’ en ‘I want you baby”, maar ook regelmatig het gevoelige ‘Hart van mijn gevoel’.  Door het succes van deze song  in zijn live repertoire kon een Nederlandstalige single niet uitblijven. Jeronimo schreef zelf de tekst en de ervaren producers Tom Peters en Hans Aalbers zorgden voor een perfecte opname. De single ‘Denk denk denk’ zal bij NRGY music uitkomen op 18 april 2014.

Boeken of een optie plaatsen voor Jeronimo?

Voor meer informatie over Jeronimo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jeronimo

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 46884 mensen

Specificaties van Jeronimo

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Jeronimo

De naam Jeronimo doet inmiddels vele jonge meisjesharten sneller kloppen. Miljoenen views op Youtube en de vele volgers op zijn social media vormen het bewijs dat hij een trouwe fanbase heeft opgebouwd. Geboren in Brazilië werd hij al na 2 maanden geadopteerd door een Nederlandse familie. Toen hij tien jaar was gingen zijn ouders uit elkaar en verhuisde Jeronimo samen met zijn zus en zijn moeder, vanwege haar werk, naar het verre, zon overgoten, Sri Lanka. Hij zat daar op een internationale school en leerde vloeiend Engels te spreken.Jeronimo
 
Ruim een jaar later, was de uitmuntende leerling weer terug in Nederland en mocht hij zelf zijn middelbare school uit kiezen. “Eigenlijk” herinnert Jeronimo zich “koos ik voor een soort ‘high school musical’. Met andere woorden, een school waar onder andere, acteer, zang, fotografielessen werden gegeven naast het algemene vakkenpakket. Dat die lessen niet voor niets waren geweest blijkt uit het feit dat hij  inmiddels  twee speelfilms op zijn naam heeft staan:  ‘ Timboektoe’  en  ‘ Mijn Vader is een detective 3’ , bovendien vertolkte hij voor beide films de titelsongs. Ook mocht Jeronimo de stem van ‘Hippix’ inspreken voor de familiefilm ‘Asterix en Obelix bij de Britten’.
 
In 2012 nam hij voor De Efteling ‘Gi-Ga-Gantisch’  op, de titelsong van hun  musical ‘ De Sprookjesboom’. In 2011/2012 presenteerde hij voor het belgische TV station Anne  een serie programma’s ‘Hits in de Zon’ en trad hij veelvuldig op in hun  ‘Anne komt naar je toe’ tour  langs de Belgische kust.
 
Voor het Cartoon Network in Azie zong hij de song ‘ It’s a fun thing’  die  in 2012 voor een grote  TV campagne gebruikt werd.  In April 2013 ging hij  voor een aantal radio- en televisie optredens naar Singapore en de Filippijnen omdat zijn eerste album ‘ One Kiss’ daar ook was uitgebracht. De Single ‘Somebody who loves me’  stond daar enkele weken  in de hitparade.
 
International werkte Jeronimo ook samen met enkele wereldsterren. Samen met Jermaine Jackson (When the rain begins to fall) maakte Jeronimo de single ‘Flying solo’ en met Trini Lopez (‘ La Bamba’  en ‘If I had a hammer’) schreef en zong hij samen ‘Bamba Bamba’.
 
Nieuwe single
Jeronimo is intussen een zeer gewaardeerde live-performer geworden. Bij zijn optredens zingt hij niet alleen zijn single titels ‘I am no superman’, ‘One Kiss’ en ‘I want you baby”, maar ook regelmatig het gevoelige ‘Hart van mijn gevoel’.  Door het succes van deze song  in zijn live repertoire kon een Nederlandstalige single niet uitblijven. Jeronimo schreef zelf de tekst en de ervaren producers Tom Peters en Hans Aalbers zorgden voor een perfecte opname. De single ‘Denk denk denk’ zal bij NRGY music uitkomen op 18 april 2014.
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Jeronimo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jeronimo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.