Trane met Tuite

Trane met Tuite boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Trane met Tuite.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In de gezelligste caravan van ons land, tussen schemerlampen en tapijtjes, leven de 3 muzikanten van Trane Met Tuite. Wachtend op het moment dat ze weer het podium op kunnen om te feesten. Niet alleen vóór, maar vooral mét hun publiek! Met of zonder de -tot podium ombouwbare- caravan reizen ze door het hele land om hun liefde voor het Nederlandse lied te delen.

Dit doet Trane Met Tuite door op unieke wijze gouwe ouwe smartjuweeltjes zoals ‘Zij gelooft in mij’ of ‘Ik verscheurde je foto’ nieuw leven in te blazen. Ook met Hollandse hits zoals ‘De Tweedehands Smartlappenwals’, de 'Drank & Drugsmedley’ of feeststampers zoals  ‘Smoorverliefd’ en ‘Het dondert en het bliksemt’ zorgt Trane Met Tuite voor topvermaak. Van traditionele smartlap tot swingende feestmedley… Trane Met Tuite kan uit verschillende vaatjes tappen om het feest helemaal naar ieders wens te maken.

Trane met Tuite speelt alles live op gitaar, drum en bas. De zang is één-, twee- en soms zelfs driestemmig. En op de juiste momenten bewegen de zangers zich tussen het publiek en laten haar ook meezingen.

Zin in een vrolijk feestje waarbij de benen zullen swingen en de stembanden gegarandeerd schor naar huis gaan? Trane Met Tuite is dan je band!

Een greep uit het repertoire van Trane met Tuite 

Trane met Tuite blaast op unieke wijze de gouwe ouwe smartjuweeltjes zoals "Zij gelooft in mij" en "Ik verscheurde je foto" of "Oh Johnny" nieuw leven in. Maar ook de eigen Hollandse hits zoals "Ut Hoekie Om" "Margarita" en "Sapperdiosia"of feeststampers zoals "Buona Sera" en "Ik meen het" laten zij niet ongeroerd. Het is dan ook geen wonder dat de rasechte muzikanten van Trane met Tuite zelfs in het buitenland worden uitgenodigd door de Nederlandse ambassades en Hollandse clubs om geheel live met (contra)bas, gitaar, drums en accordeon een echt Hollands feest te bouwen!

Waar ken je Trane met Tuite van?

Trane Met Tuite kent alle Smartlappenfestivals van het land en alle Smartlappenfestivals kennen Trane Met Tuite. We hebben van noord tot zuid opgetreden op Koninginne- en Koningsdagen en op Zomerfestivals zoals het Venlose Zomerparkfeest en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. We hebben gespeeld op radio en tv. Meestal in Nederland, maar ook Duitsland, België en zelfs Singapore en China mogen we op ons lijstje zetten! 

 

Boeken of een optie plaatsen voor Trane met Tuite?

Voor meer informatie over Trane met Tuite kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Trane met Tuite

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 28962 mensen

Specificaties van Trane met Tuite

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten, 2 x 60 minuten, 3 x 45 min. binnen 3 uur
  • Geluid: Inclusief M-set / geluid tot 100 personen.
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Trane met Tuite

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Park at Work BV

  • Door: Zoëy Katzenbauer
  • Locatie: Heerlen
  • Datum:

Fantastische performers en mensen!

Waardering:

10

Biografie van Trane met Tuite

Trane Met Tuite speelt:

Een flinke dosis heerlijk ellendige Nederlandse Smartlappen en Nederlandstalige feestnummers.  Lekker meezingen, walsen en genieten van zielekietelende gitaarsolo’s.

Vlotte interactie met het publiek door met hen te spelen en hen te betrekken bij het optreden.

(Contra)Bas en zang: Roland, frontman van het eerste uur. Zijn muzikaliteit wedijvert met

zijn zucht naar theater. Heeft het Trane Met Tuite ei uitgebroed, gepeld, gebakken, opnieuw geroerd en gekruid.

Gitaar en zang: Jeroen, Neerlands meest bevlogen gitaarleraar in het vooraanstaande Poppodium Grenswerk. Hij zingt de sterren van de hemel.

Drum en zang: Jeroen, houdt al jááááren de stokken vast bij Limburgs meest favoriete feestband Minsekinder. Hij is ondeugend èn, al zou zijn postuur het tegendeel doen vermoeden, retestrak

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Trane met Tuite

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Trane met Tuite kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.