Britt Apetrots op Playboy-Foto's

09/11/2011

Jungle-meisje Britt Dekker heeft gisteren haar Playboyfoto's onthuld. Ze is apetrots maar ook nog altijd woedend over de uitgelekte foto's. "De persoon die de foto's heeft laten uitlekken, moet echt een keer een gezicht krijgen."
Echt een verrassing waren de foto's niet. Vorige week donderdag waren de borsten en billen namelijk al enkele uren te bewonderen op het internet.
Toch is de blonde Britt supertrots op het resultaat, zo vertelde ze gisteren tijdens de presentatie. 'Ik vind ze f*cking vet' " Ook op Twitter spat het enthousiasme ervan af.
Niet op wit strand
De Playboyshoot vond plaats op Lanzarote, één van de Canarische Eilanden. "Ik wilde niet op een wit strand, dat vond ik te standaard. Lanzarote heeft vulkanen en zwart zand. De Grand Canyon had ik ook cool gevonden, maar dat was iets te ver en daar waren te veel voorbijgangers."
Eng? Welnee
Of de blondine het moeilijk vond om uit te kleren te gaan? "Helemaal niet", zegt ze tegen de Telegraaf. . Het is eigenlijk heel normaal, want iedereen daar doet alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Het is helemaal niet eng!"

Bron: RTL Nieuws