Britt Dekker lanceert 2e T-shirtlijn

13/04/2012

De razend populaire reality-ster Britt Dekker lanceert op 11 april haar nieuwe collectie By Britt-T-shirts.

De 20-jarige blondine uit Purmerend lanceerde vorig jaar met veel succes haar 1e T-shirtlijn met door haar bekend gemaakte uitspraken als ‘Fucking Vet’, ‘Do you know the way to the plee’ en ‘Van mij wordt je niet slimmer hoor’. De nieuwe collectie is qua ontwerpen iets anders en uitgebreider dan de eerste lijn.

Britt: “Mijn eerste kledinglijn bestond eigenlijk alleen uit uitspraken die ik zelf gedaan heb. Deze nieuwe lijn is voor een heel breed publiek en is een stuk luxer. Dit keer geen uitspraken die ik zelf gezegd heb, maar nog wel leuke teksten zoals bijvoorbeeld ‘Today I Am Blond’, dat kan op iedereen slaan want een brunette kan ook een blonde dag hebben toch? Haha!!”

In de nieuwe lijn is deze keer ook een speciale Oranje-versie voor Koninginnedag van ‘Fucking Vet’ opgenomen, het best verkochte shirt uit de eerste lijn. Een aantal T-shirts uit de nieuwe collectie zijn al te zien in de nieuwe serie ‘Echte Meisjes’, die momenteel wekelijks te zien is bij RTL 5.

De shirts zijn verkrijgbaar via de website. Ook is producent Chooli Fashion in bespreking met diverse ketens om de shirts in een later stadium ook te verkopen via verschillende kledingzaken.

De populariteit van Britt Dekker is na haar overwinning van het tv-programma ‘Echte Meisjes in de jungle’ vorig jaar explosief gestegen. Niet alleen bracht ze haar eigen T-shirtlijn uit, ook haar single ‘Fucking Vet’ werd een mega-hit en is inmiddels al meer dan 2 miljoen keer bekeken via You Tube. Ook poseerde Britt naakt voor Playboy en sleepte zij samen met Ymke Wieringa een contract binnen bij RTL.

Bron:shownu.nl