Britt Dekker

Britt Dekker Boeken of Inhuren? | JB Productions Kee & Kee

Britt Dekker boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Britt Dekker.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In 2009 neemt Britt deel aan het RTL 5-datingprogramma ‘Take Me Out’. In 2010 word ze gevraagd voor het televisieprogramma ‘Echte Meisjes In De Jungle’ waarin ze als winnaar uit de strijd komt. Kort daarna behaalt Britt haar Havo diploma.

Het succes van Britt Dekker gaat verder met een eigen online televisieprogramma op RTLXL.nl

Samen met Ymke Wieringa krijgt ze online een programma op RTLXL.nl  Het tweetal bezoekt hierin diverse zomerse evenementen. Diezelfde zomer brengt Britt een single uit getiteld ‘F*cking vet’.

In maart 2012 is Britt te zien in het vervolg van Echte Meisjes.., getiteld: ‘Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf’. Ook bindt Britt zich in december 2011 officieel aan RTL 5. Britt en Ymke maken voor RTL5 een reisprogramma en hun eigen talkshow genaamd ‘Britt en Ymke stellen vragen’.

In het najaar van 2014 is Britt te zien als verslaggever bij het ‘Het Beste Idee van Nederland’. Met Jochem van Gelder aan haar zijde gaat zij op zoek naar de beste uitvinding van Nederland.

Dat Britt een liefde voor paarden heeft is wel duidelijk

Op haar eigen YouTube- kanaal ‘Paardenpraat TV’ upload zij iedere maandag goed bekeken filmpjes. In deze video’s geeft zij handige tips over paardenverzorging, bezoekt evenementen, ontmoet mensen uit de paardenwereld en vertelt zij alles wat je wilt weten over paarden en pony’s.

Sinds 2018 presenteert Britt het programa ‘Zappsport’ voor AVROTROS. In 2019 kreeg Britt voor haar samenwerking met Talpa, haar droompaard George. Britt gaat voor Talpa diverse programma’s maken, waarvan in 1 haar ambitie als ruiter centraal staat, vandaar: George.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Britt Dekker?

Voor meer informatie over Britt Dekker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Britt Dekker

Deze act is bekeken door 84437 mensen

Specificaties van Britt Dekker

  • Tijdsduur:
  • Geluid: exclusief
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Britt Dekker

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Britt Dekker kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.