De Alpenzusjes

De Alpenzusjes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Alpenzusjes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Party act voor uw Après-ski feest!

De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe feestknaller Drinklied. Op ludieke wijze krijgen zij elk feest gegarandeerd aan de gang. Het publiek gaat lekker los, zet spontaan de polonaise in en jumpt gezellig met de zusjes mee.

De agenda van de Alpenzusjes raakt steeds voller dankzij hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance en niet in de laatste plaats omdat deze twee vrolijke meiden twee geweldige zangeressen zijn. Hun hits: Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei en Kontebonke zetten de tent compleet op zijn kop.
Met hun single Zwaai Naar Jou, zwaaien de Alpenzusjes naar jou, zwaai een keer terug!
De Alpenzusjes hebben geen sneeuw en aprés ski tent nodig om een feestje te vieren. Dat bewijzen ze al met hun zomerse single Wil Jij De Mijne Zijn. De Gebroeders Ko zijn verantwoordelijk voor dit leuke liedje.
Met deze vrolijke meezinger uit de studio van Goldfinger kunnen de voetjes weer van de vloeren en dansen de Alpenzusjes tot diep in de nacht.

Begin dit jaar is hun tweede album Proost uitgekomen,

Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

Bekend van:

  • Winnaar Party Award 2014 Beste Feest Act
  • Optredens bij Life 4 You en Utopia
  • Nominatie Party Awards 2015 Populairste Party Act
  • Hits o.a. Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei, Kontebonke, Macho Hans, Haka en Bergje Op, Bergje Af, Zwaai Naar Jou, Wienie, Wienie, Sping Op En Neer, Wil Jij De Mijne Zijn, Like A Prayer, Springwals en Drinklied

De Alpenzusjes brengen een moderne, feestelijke show met veel interactie!

Ze krijgen de zaal gegarandeerd ‘aan de gang’. Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen!

Boeken of een optie plaatsen voor De Alpenzusjes?

Voor meer informatie over De Alpenzusjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Alpenzusjes

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Feest Artiesten - Carnaval om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 53549 mensen

Specificaties van De Alpenzusjes

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: inclusief monitor/inprikset
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van De Alpenzusjes

Nadat de originele Alpenzusjes in 2011 het stokje hadden overgedragen aan denieuwe Alpenzusjes is de Alpenexpres opnieuw op stoom gekomen. Vanaf 2011 zijn er twee “nieuwe” Alpenzusjes, helemaal van deze tijd, met een frisse uitstraling en bijpassende kleding. Hun namen: Chantal en Kirsten.

De eerste hit van de nieuwe Alpenzusjes was “Naar voren, naar achter” uitgebracht in 2011. Tot op de dag van vandaag is dit één van de meest gedraaide platen in het uitgaansleven. De opvolger was de  “Jungledans“  die op zijn beurt werd opgevolgd door de hitsingle “Hutje op de hei“. Deze laatste single stond in de top 10 van meest gedraaide platen tijdens het carnaval van 2012!

Na de hit “Kontebonke” wordt Nederland in 2014 in vervoering gebracht met een absoluut fabelachtig feestnummer:Hoemparapapa!

En wat te denken van de najaarsrelease in 2014? Het fantastische “Wienie Wienie“. Een gezellig liedje waarbij je absoluut niet stil kan blijven zitten of staan! Door dit liedje kom je helemaal in de stemming voor het feestseizoen van  carnaval en après-ski!

Begin 2015 nemen de Alpenzusjes samen met Eric Dikeb en DJ Maurice een remix op van de grote hit ”Volg de leraar”. 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor De Alpenzusjes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Alpenzusjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.