De Alpenzusjes

De Alpenzusjes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Alpenzusjes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Party act voor uw Après-ski feest!

De zingende zusjes blazen het dak eraf met hun nieuwe feestknaller Drinklied. Op ludieke wijze krijgen zij elk feest gegarandeerd aan de gang. Het publiek gaat lekker los, zet spontaan de polonaise in en jumpt gezellig met de zusjes mee.

De agenda van de Alpenzusjes raakt steeds voller dankzij hun aanstekelijke liedjes, sprankelende performance en niet in de laatste plaats omdat deze twee vrolijke meiden twee geweldige zangeressen zijn. Hun hits: Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei en Kontebonke zetten de tent compleet op zijn kop.
Met hun single Zwaai Naar Jou, zwaaien de Alpenzusjes naar jou, zwaai een keer terug!
De Alpenzusjes hebben geen sneeuw en aprés ski tent nodig om een feestje te vieren. Dat bewijzen ze al met hun zomerse single Wil Jij De Mijne Zijn. De Gebroeders Ko zijn verantwoordelijk voor dit leuke liedje.
Met deze vrolijke meezinger uit de studio van Goldfinger kunnen de voetjes weer van de vloeren en dansen de Alpenzusjes tot diep in de nacht.

Begin dit jaar is hun tweede album Proost uitgekomen,

Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

Bekend van:

  • Winnaar Party Award 2014 Beste Feest Act
  • Optredens bij Life 4 You en Utopia
  • Nominatie Party Awards 2015 Populairste Party Act
  • Hits o.a. Naar Voren, Naar Achter, Hutje Op De Hei, Kontebonke, Macho Hans, Haka en Bergje Op, Bergje Af, Zwaai Naar Jou, Wienie, Wienie, Sping Op En Neer, Wil Jij De Mijne Zijn, Like A Prayer, Springwals en Drinklied

De Alpenzusjes brengen een moderne, feestelijke show met veel interactie!

Ze krijgen de zaal gegarandeerd ‘aan de gang’. Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen!

Boeken of een optie plaatsen voor De Alpenzusjes?

Voor meer informatie over De Alpenzusjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Alpenzusjes

Deze act is bekeken door 28342 mensen

Specificaties van De Alpenzusjes

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland