De Alpenzusjes

De Alpenzusjes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Alpenzusjes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Alpenzusjes zijn terug in een geheel nieuwe samenstelling.

Nadat de originele Alpenzusjes in 2011 het stokje hadden overgedragen aan denieuwe Alpenzusjes is de Alpenexpres opnieuw op stoom gekomen. Vanaf 2011 zijn er twee “nieuwe” Alpenzusjes, helemaal van deze tijd, met een frisse uitstraling en bijpassende kleding. Hun namen: Chantal en Kirsten.

De eerste hit van de nieuwe Alpenzusjes was “Naar voren, naar achter” uitgebracht in 2011. Tot op de dag van vandaag is dit één van de meest gedraaide platen in het uitgaansleven. De opvolger was de  “Jungledans“  die op zijn beurt werd opgevolgd door de hitsingle “Hutje op de hei“. Deze laatste single stond in de top 10 van meest gedraaide platen tijdens het carnaval van 2012!

Na de hit “Kontebonke” wordt Nederland in 2014 in vervoering gebracht met een absoluut fabelachtig feestnummer:Hoemparapapa!

En wat te denken van de najaarsrelease in 2014? Het fantastische “Wienie Wienie“. Een gezellig liedje waarbij je absoluut niet stil kan blijven zitten of staan! Door dit liedje kom je helemaal in de stemming voor het feestseizoen van  carnaval en après-ski!

Begin 2015 nemen de Alpenzusjes samen met Eric Dikeb en DJ Maurice een remix op van de grote hit ”Volg de leraar”. 

De Alpenzusjes brengen een moderne, feestelijke show met veel interactie!

Ze krijgen de zaal gegarandeerd ‘aan de gang’. Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen!

Boeken of een optie plaatsen voor De Alpenzusjes?

Voor meer informatie over De Alpenzusjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Alpenzusjes

Deze act is bekeken door 22491 mensen

Specificaties van De Alpenzusjes

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland