Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ben Tiggelaar.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dr. Ben Tiggelaar is onafhankelijk onderzoeker, schrijver en trainer. Zijn doel: mensen helpen hun dromen om te zetten in actie. Hij werkt vanuit eigen praktijkonderzoek, een plezierig gevoel voor entertainment en een gedegen achtergrond in bedrijfs- en gedragswetenschap.

Vanaf 2000 veroverde Ben met maar liefst drie verschillende boeken de nummer één-positie in de management-toptien.

Ben's jaarlijkse seminar 'MBA in één dag', waaraan al meer dan 11.000 managers deelnamen, is het meestbezochte seminar ooit in Nederland.

Bens bekendste boek heet Dromen, Durven, Doen en gaat over effectief zelfmanagement. Van dit boek werden in Nederland al meer dan 175.000 exemplaren verkocht. Dromen, Durven, Doen is vertaald in het Engels, Duits en Arabisch. Het boek dat hij daarvoor schreef heet DOEN!. Nieuwe, praktische inzichten voor verandering en groei. DOEN! is vertaald in Japans en in het Engels als CAN DO! en wereldwijd verschenen.

Ben verzorgt jaarlijks een aantal interne workshops en seminars. Doorgaans met grote groepen (vanaf 100 mensen tot soms meer dan 2.000 mensen). Tijdens die seminars wordt er geleerd, gelachen en hard gewerkt om dromen om te zetten in daden. Vaak al tijdens het seminar zelf!

Daarnaast schrijft hij een vaste column in De Zaak en in Intermediair.


1. Waarvoor huren bedrijven Ben Tiggelaar in?

 • Om mensen te inspireren en in beweging te krijgen.
 • Ben Tiggelaar verzorgt jaarlijks enkele spectaculaire open seminars in Nederland, zoals MBA in één dag en De 5/95-doorbraak.
 • Daarnaast verzorgt hij ook binnen organisaties enerverende, inspirerende mini-seminars en workshops.
 • Bij kick-off bijeenkomsten, binnen management development-programma's, tijdens 'large scale interventions' en andere bijeenkomsten.
 • In binnen- en buitenland. In het Nederlands en in het Engels.

2. Waar gaan Bens seminars en workshops eigenlijk over?

 • Over de fundamenten van menselijk gedrag, de kern van leiderschap, verandering, prestatieverbetering, ondernemerschap en groei.
 • Ben behandelt actuele kwesties als:
 • Wat is de essentie van leiderschap?
 • Hoe kun je samen met collega's en klanten noodzakelijke vernieuwingen radicaal doorvoeren?
 • Welke factoren zorgen ervoor dat belangrijke veranderingen vaak mislukken?
 • Hoe wordt je baas over je eigen gedrag en hoe kun je ook het gedrag van anderen beter managen?
 • Welke factoren beïnvloeden je gedrag bij veranderingen?
 • Hoe breng je persoonlijke groei en organisatie-ontwikkeling op één lijn?

Gerelateerde thema's...

Praktische gedragswetenschap voor ondernemers & managers; ... voor marketeers en verkopers; ...voor consultants en stafmedewerkers; ...voor P&O-ers, coaches en trainers...

Boeken of een optie plaatsen voor Ben Tiggelaar?

Voor meer informatie over Ben Tiggelaar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ben Tiggelaar

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sprekers en Dagvoorzitters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 20427 mensen

Specificaties van Ben Tiggelaar

 • Tijdsduur:
 • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Ben Tiggelaar

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ben Tiggelaar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.