De nieuwe kids popgroep JUMP!

07/06/2011

De nieuwe meidengroep Jump! bestaat nog maar 2 maanden en heeft nu al een album vol gezongen met alleen maar liedjes over paarden en pony's.

Het duo bestaat uit de 15-jarige hartsvriendinnen Cheyenne en Mayleen en ze zijn dol op zingen en paarden.“Wij combineren nu onze liefde voor zang en dans met onze andere passie, onze liefde voor paarden en pony's”, leggen de meiden uit.

De beide meiden zijn geen onbekenden. In 2009 waren zij, net als winnaar Ralf, finalisten van het Junior Song Festival en het afgelopen najaar wonnen zij de talentenjacht ‘My Camp Rock’ op Disney Channel.

Dressuuramazone Anky van Grunsven en haar kinderen hebben de cd al in huis en ook royaltydeskundige Marc van der Linden reageerde enthousiast op het album van de twee jonge meiden.“De koningin heeft de CD nog niet maar zal die, ongetwijfeld, voor haar kleinkinderen wel heel erg leuk vinden”, vertelde hij in RTL Boulevard. Het duo heeft het album meteen opgestuurd naar huize Eikenhorst en nu maar afwachten of Prinses Maxima reageert.

Boeking of een optie plaatsen voor JUMP!

Voor meer informatie en beschikbaarheid van JUMP! kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.