JUMP!

JUMP! boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van JUMP!.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De nieuwe kids popgroep Jump! is hard op weg om de harten van de nederlandse jeugd te veroveren.

Paarden en pony's

Jump! zingt allemaal leuke liedjes over paarden en pony's. Hun 1e clip werd zonder enige vorm van publiciteit in de 1e 2 weken dat hij op youtube stond al bijna 6000x bekeken.

 

Boeken of een optie plaatsen voor JUMP!?

Voor meer informatie over JUMP! kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor JUMP!

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows bekend van TV om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 46641 mensen

Specificaties van JUMP!

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Stroom: 1 x 220 Volt / 16 amp.
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van JUMP!

Hooi,

 

Ik ben Cheyenne en ik ben 15 jaar. Ik woon samen met mijn zus Ashley en onze 2 ondeugende katten Dory en Rinus bij mijn ouders. Ik zit in de 3e klas van de middelbare school. Naast school heb ik zang- en dansles en speel ik piano. Mijn lievelingskleur is paars, ik wil ooit nog eens een paarse bril en mijn favoriete film is Princes Dairy´s. Op televisie kijk ik graag naar muziek programma's. Het lekkerste eten vind ik de zuurkool van mijn oma en heb een hekel aan verveling. Mayleen en ik zingen al vanaf ons 10e jaar samen en hebben al hele leuke dingen gedaan. Nu zitten wij samen in JUMP! en kunnen we zingen en paarden met elkaar combineren. Hoe leuk is dat!. Mijn allereerste ervaring met een pony was toen ik 4 jaar oud was. Ik ging met mijn zus mee naar de manege en mocht het paard aaien. Ik vond haar zo lekker ruiken dat ik de hele dag mijn handen niet meer wilde wassen. Later wil ik van mijn hobbies mijn beroep maken met zingen of als politieagent te paard.

Groetjes

Cheyenne

Hooii,

Ik ben Mayleen en ik ben 15 jaar. Mijn hobby’s zijn zingen, dansen, schaatsen en paardrijden. Voordat ik ging zingen en dansen heb ik ook op paardrijden gezeten. Ik woon samen met mijn ouders, broer, 4 katten en 3 konijnen. Ik houd heel erg van dieren en natuurlijk ook van paarden. Roze is mijn lievelingskleur en dan vooral dat hele felle! Zoals in het Jump! logo. Het lekkerste eten vind ik Salade Caprese en mijn favoriete film is Mama mia. Zingen doe ik het liefst met Cheyenne. Dat komt goed uit want we zijn samen Jump! Op televisie kijk ik graag naar Glee en Spangas. Ik heb een hekel aan oorlog en ruzie. Mijn allerliefste wens is een eigen paard en al heel lang…een keer meedoen met Sterren dansen op het ijs!

 

Groetjes

Mayleen


Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor JUMP!

Voor meer informatie en beschikbaarheid van JUMP! kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.