Wild Pianoz Dueling Pianoshow

Wild Pianoz Dueling Pianoshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wild Pianoz Dueling Pianoshow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een geweldige pianoshow met de beste muziek en heerlijk entertainment. 

Neem twee witte pianovleugels, zet daar twee showbeesten achter die beide geweldig kunnen zingen en entertainen, en die dan ook nog eens de piano's als echte virtuozen bespelen, dan heb je "Wild Pianos". 

De pianisten zijn broers, en kennen elkaar door en door. En dàt is te merken tijdens de optredens. De samenzang, het samenspel, het publiek bespelen, ... het gaat bijna als vanzelf.

Deze pianoshow is gebaseerd op het "dueling piano's concept" uit Amerika

Dat betekend dat het publiek verzoekjes kan aanvragen, die de pianisten dan graag spelen, ... mits er door het publiek meegezongen wordt!  Hierdoor ontstaat er een supergezellige interactie tussen onze entertainers en het publiek.
 
Je kunt eigenlijk wel zeggen dat het meezingen en vooral "een feestje bouwen", de grote kracht is van deze pianoshow. Of het nu liedjes zijn van Hazes, of de laatste top40 hits, ... als het publiek maar meezingt en danst! Het publiek bepaalt tijdens de show het repertoire van het optreden. 

Niets voor niets is onze slogan: Sing, Dance and Party!

Boeken of een optie plaatsen voor Wild Pianoz Dueling Pianoshow?

Voor meer informatie over Wild Pianoz Dueling Pianoshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wild Pianoz Dueling Pianoshow

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziek Duo's om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25394 mensen

Specificaties van Wild Pianoz Dueling Pianoshow

  • Tijdsduur: 4 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Wild Pianoz Dueling Pianoshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wild Pianoz Dueling Pianoshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.