DJ Kelly Pfaff

DJ Kelly Pfaff boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Kelly Pfaff.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Na een tijdje uit de picture verdwenen te zijn, besloot Kelly dat het tijd werd om de draad van haar carrière terug op te nemen. Maar tijden veranderen en zeker in showbizzland gaat dit bijzonder snel. Weer besloot Kelly om voor haar onontgonnen terreinen te verkennen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Kelly werd in een mum van tijd een veelgevraagde Guest DJ op tal van party’s

In discotheken, op festivals … maar daarnaast combineerde ze dit met een eigen liveshow bij een nationale radiozender, een eigen lifestyle programma voor regionale tv,een eigen programma op nationale tv JIM-TV, presentatie opdrachten voor bedrijven en ondernemingen, acte de présences, nationaal modellenwerk, … .

Na een korte rustperiode is het weer tijd om terug te slaan en hoe!

Kelly Pfaff staat er weer en is er meer klaar voor dan ooit tevoren. De waakvlam onder haar bewogen carrière wordt weer opgeflakkerd en Kelly is 100% overtuigd om terug te doen waar ze het beste in is, entertainen!
La Pfaff is een diva, een diva die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Van jongs af aan staat ze immers al in de spotlights en wist ze zo vele mensen te verbazen en te overtuigen van haar professionalisme en kunnen. Vol overtuiging en overgave is ze voorbereid op een nieuwe carrièrestart en het startschot is gegeven…THE DIVA IS BACK!

Gage is exclusief geluid, licht en DJ booth. Hier dient u zelf voor te zorgen.

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Kelly Pfaff?

Voor meer informatie over DJ Kelly Pfaff kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Kelly Pfaff

Deze act is bekeken door 20115 mensen

Specificaties van DJ Kelly Pfaff

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland