DJ Kelly Pfaff

DJ Kelly Pfaff boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Kelly Pfaff.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Na een tijdje uit de picture verdwenen te zijn, besloot Kelly dat het tijd werd om de draad van haar carrière terug op te nemen. Maar tijden veranderen en zeker in showbizzland gaat dit bijzonder snel. Weer besloot Kelly om voor haar onontgonnen terreinen te verkennen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Kelly werd in een mum van tijd een veelgevraagde Guest DJ op tal van party’s

In discotheken, op festivals … maar daarnaast combineerde ze dit met een eigen liveshow bij een nationale radiozender, een eigen lifestyle programma voor regionale tv,een eigen programma op nationale tv JIM-TV, presentatie opdrachten voor bedrijven en ondernemingen, acte de présences, nationaal modellenwerk, … .

Na een korte rustperiode is het weer tijd om terug te slaan en hoe!

Kelly Pfaff staat er weer en is er meer klaar voor dan ooit tevoren. De waakvlam onder haar bewogen carrière wordt weer opgeflakkerd en Kelly is 100% overtuigd om terug te doen waar ze het beste in is, entertainen!
La Pfaff is een diva, een diva die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Van jongs af aan staat ze immers al in de spotlights en wist ze zo vele mensen te verbazen en te overtuigen van haar professionalisme en kunnen. Vol overtuiging en overgave is ze voorbereid op een nieuwe carrièrestart en het startschot is gegeven…THE DIVA IS BACK!

Gage is exclusief geluid, licht en DJ booth. Hier dient u zelf voor te zorgen.

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Kelly Pfaff?

Voor meer informatie over DJ Kelly Pfaff kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Kelly Pfaff

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende DJ's en Drive in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 31934 mensen

Specificaties van DJ Kelly Pfaff

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van DJ Kelly Pfaff

Kelly Yvonne Danny Pfaff werd geboren op 26 juli 1977 in Beveren-Waas als tweede dochter van de bekende Belgische doelman Jean-Marie Pfaff. Het ritme van muziek en dansen, de kunst van het entertainen heeft haar altijd in haar bloed gezeten. Reeds op 9-jarige leeftijd won ze de titel van Duits kampioen tapdansen en later ook de Europese titel tapdansen, waarna ze haar danscarrière vervolgde bij Het Ballet Van Vlaanderen.
Maar ambitieus als Kelly is, wou ze meer. Ze wou zich bewijzen en de wereld verkennen. Ze besloot haar danscarrière op een laag pitje te zetten en zich te concentreren op een modellencarrière,in 1998 won Kelly de verkiezing van Queen of te World en met die titel verbreedde ze haar horizont met opdrachten in Australië, India, Griekenland, Nieuw Zeeland, Filippijnen, Caraïben, Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, … .


In 1999 leerde ze de, in Vlaanderen, populaire zanger Sam Gooris kennen, waarmee ze trouwde en een gezin wilde stichten. Tijd dus om de prioriteiten te verleggen en het wat dichter bij huis te zoeken. Kelly koos voor haar gezin en werd een toegewijde moeder voor haar twee kinderen Shania en Kenji.


Na drie jaar uit de picture verdwenen te zijn, besloot Kelly dat het tijd werd om de draad van haar carrière terug op te nemen. Maar tijden veranderen en zeker in showbizzland gaat dit bijzonder snel. Bovendien staat haar gezin op de eerste plaats, dus verre reizen en dagen van huis zijn was uit den boze. Weer besloot Kelly om voor haar onontgonnen terreinen te verkennen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.


Kelly werd in een mum van tijd een veelgevraagde Guest DJ op tal van party’s, in discotheken, op festivals … maar daarnaast combineerde ze dit met een eigen liveshow bij een nationale radiozender, een eigen lifestyle programma voor regionale tv,een eigen programma op nationale tv JIM-TV, presentatie opdrachten voor bedrijven en ondernemingen, acte de présences, nationaal modellenwerk, … . Bovendien werd ze één van de hoofdrolspelers in een docusoap over haar eigen familie, de Pfaff’s. Een soap die, nog voor hij op de kabel kwam werd afgeschilderd als een kermisattractie, werd een kijkcijfer kanon voor de commerciële Vlaamse zender VTM. Vlaanderen volgde jaren het wel en wee van de familie en zag Kelly niet alleen als een schitterende moeder voor haar kinderen en toegewijde echtgenote, maar ook als een carrièrevrouw met ambitie. Ook Nederland volgde en de commerciële zender RTL4 besloot de Pfaffs uit te zenden, eveneens met succes.


Na een korte rustperiode is het weer tijd om terug te slaan en hoe! Kelly Pfaff staat er weer en is er meer klaar voor dan ooit tevoren. De waakvlam onder haar bewogen carrière wordt weer opgeflakkerd en Kelly is 100% overtuigd om terug te doen waar ze het beste in is, entertainen!


La Pfaff is een diva, een diva die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Van jongs af aan staat ze immers al in de spotlights en wist ze zo vele mensen te verbazen en te overtuigen van haar professionalisme en kunnen. Vol overtuiging en overgave is ze voorbereid op een nieuwe carrièrestart en het startschot is gegeven…THE DIVA IS BACK!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Kelly Pfaff

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Kelly Pfaff kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.