Biografie van The Glamour Ladies

The Glamour Ladies worden gevormd door 3 absolute vakvrouwen die het vak als geen ander verstaan.
De front Lady van van de formatie is de Amerikaanse zangeres DONNA LYNTON. Donna maakte 3 jaar lang deel uit van de Amerikaanse formatie 'The Ronettes' waarmee ze de wereldhit 'Be My Baby' scoorde.
Na jarenlang als soliste te hebben gewerkt miste Donna de sfeer en gezelligheid van een groep. Samen met Vivian en Rosanna begon Donna om deze reden The Glamour Ladies !

Vivian heeft een enorme staat van dienst opgebouwd in de wereld van Glitter en Glamour. Zo was zij te zien in diverse grote musicals en toneelstukken zoals Miss Saigon en de Buddy Holly Story. Daarnaast tourde zij met de Braziliaanse Showgroep Brasil Tropical door Europa. Een dame van internationale allure.

Rosanna verdiende haar sporen bij de kwaliteits meidengroep The Sisters, waarmee ze in het verleden diverse hits scoorde en drie succesvolle albums opnam. Rosanna werkte met oa. Ron Brandsteder en als vaste backing vocal bij oa. Gerard Joling, Rene Froger en Lee Towers. Internationaal werkte zij met oa. Westlife.

THE GLAMOUR LADIES brengen een 30 minuten durende Motown Show waarin diverse Motown-Hits de revue passeren en diverse songs met elkaar zijn verweven in spetterende Medley's ! Zo brengen zij een Mega Supremes Mix, The Three Degrees Medley, Heaven Must Be Missing An Angel en de Mega Motown Mix 2011.