The Glamour Ladies

The Glamour Ladies boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Glamour Ladies.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

The Glamour Ladies worden gevormd door 3 absolute vakvrouwen die het vak als geen ander verstaan.
De front Lady van van de formatie is de Amerikaanse zangeres Donna Lynton.

The Glamour Ladies brengen een 30 minuten durende Motown Show 

Donna Lynton maakte 3 jaar lang deel uit van de Amerikaanse formatie 'The Ronettes' waarmee ze de wereldhit 'Be My Baby' scoorde. Na jarenlang als soliste te hebben gewerkt miste Donna de sfeer en gezelligheid van een groep. Samen met Vivian en Rosanna begon Donna om deze reden The Glamour Ladies !

In hun 30 minuten durende Motown Show laten de dames diverse Motown-Hits de revue passere.

Diverse songs zijn met elkaar verweven in spetterende Medley's! 

Zo brengen zij onder andere een

  • Mega Supremes Mix
  • The Three Degrees Medley
  • Heaven Must Be Missing An Angel
  • en Mega Motown Mix

 

Boeken of een optie plaatsen voor The Glamour Ladies?

Voor meer informatie over The Glamour Ladies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Glamour Ladies

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26435 mensen

Specificaties van The Glamour Ladies

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van The Glamour Ladies

The Glamour Ladies worden gevormd door 3 absolute vakvrouwen die het vak als geen ander verstaan.
De front Lady van van de formatie is de Amerikaanse zangeres DONNA LYNTON. Donna maakte 3 jaar lang deel uit van de Amerikaanse formatie 'The Ronettes' waarmee ze de wereldhit 'Be My Baby' scoorde.
Na jarenlang als soliste te hebben gewerkt miste Donna de sfeer en gezelligheid van een groep. Samen met Vivian en Rosanna begon Donna om deze reden The Glamour Ladies !

Vivian heeft een enorme staat van dienst opgebouwd in de wereld van Glitter en Glamour. Zo was zij te zien in diverse grote musicals en toneelstukken zoals Miss Saigon en de Buddy Holly Story. Daarnaast tourde zij met de Braziliaanse Showgroep Brasil Tropical door Europa. Een dame van internationale allure.

Rosanna verdiende haar sporen bij de kwaliteits meidengroep The Sisters, waarmee ze in het verleden diverse hits scoorde en drie succesvolle albums opnam. Rosanna werkte met oa. Ron Brandsteder en als vaste backing vocal bij oa. Gerard Joling, Rene Froger en Lee Towers. Internationaal werkte zij met oa. Westlife.

THE GLAMOUR LADIES brengen een 30 minuten durende Motown Show waarin diverse Motown-Hits de revue passeren en diverse songs met elkaar zijn verweven in spetterende Medley's ! Zo brengen zij een Mega Supremes Mix, The Three Degrees Medley, Heaven Must Be Missing An Angel en de Mega Motown Mix 2011.

 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor The Glamour Ladies

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Glamour Ladies kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.