Ferry Doedens lanceert tweede solo single

12/02/2013

Op vrijdag 15 februari verschijnt de tweede solo single van Ferry Doedens (22) met als titel Hoger en Verder. Eerder verscheen zijn debuut hit Bij Mij. Ook het nieuwe up-tempo nummer is, net als de eerste single, geschreven door Robert Dorn. De bijbehorende videoclip is opgenomen in Rotterdam. Kosten noch moeite zijn gespaard.

De metro, de Maastunnel, het Centraal Station en de Euromast dienden als decor. Ferry: “Ik ben super blij met het resultaat. Hoger en Verder gaat erover dat je wel eens iemand tegen komt waarvan je zodanig onder de indruk bent dat het je volledig overrompeld en je wordt meegenomen in de energie die de andere persoon je geeft. Je komt hierdoor los van de veilige grond waar je eerst stond en durft daardoor je grenzen te verleggen, steeds hoger en verder dus. Dit hoeft niet perse een geliefde te zijn overigens, maar kan iedereen zijn die je tegen komt.”
 
Eind vorig jaar zagen vele Nederlanders Ferry’s optreden als John Legend in het programma Your Face Sounds Familiar. Op dit optreden van de GTST-acteur kwamen positieve reacties en velen wisten niet dat hij over zo´n fantastisch stemgeluid beschikte. De nieuwe single bewijst dit eens te meer. Verder vervulde Ferry afgelopen jaar de rol van Fiyero in de musical Wicked.

Maar dit multitalent kan nog meer dan alleen acteren en zingen. Op zaterdag 9 februari is de kick off van het programma Idols Worldwide dat door Ferry gepresenteerd zal worden. Vanaf maandag 11 februari is het programma dagelijks tussen 18.30 en 19.00 uur te zien op RTL 5.

Foto: BrunoPress/Edwin Janssen

 

Boeking of een optie plaatsen voor Ferry Doedens

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ferry Doedens kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.