Doedens wil nog niet samenwonen

01/08/2012

Acteur Ferry Doedens en zijn nieuwe vlam Nuno Azevedo hebben het samen erg gezellig, maar samenwonen zit er nog niet in, zo laat hij weten aan weekblad Story. “Het is alsof we elkaar al jaren kennen, maar samenwonen is nog geen optie. We pendelen voorlopig gezellig heen en weer tussen twee woningen.”

Ferry vindt het helemaal niet lastig dat zijn vriend een musical-collega van hem is met wie hij samen op het podium staat. “Mensen zeggen dat een relatie tussen collega’s niet kan. Wij houden privé en werk gescheiden en dat gaat goed. En ik moet toegeven dat het best wel een leuke ervaring is om met mijn grote liefde op hetzelfde podium te staan.”

Liefde op het eerste gezicht was het overigens niet, vertelt de acteur. “De vonk sloeg niet meteen over, tenminste bij mij niet. Maar ik ging steeds meer voor hem voelen naar mate ik hem beter leerde kennen. Ik wil iets blijvends met hem opbouwen.”

 

Boeking of een optie plaatsen voor Ferry Doedens

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ferry Doedens kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.