Ferry Doedens

Ferry Doedens Boeken of Inhuren bij JB Productions? | JB Productions Jacob Rozelaar

Ferry Doedens boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ferry Doedens.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Ferry Doedens werd bij het grote publiek bekend in zijn rol als Lucas Sanders in Goede Tijden, Slechte
Tijden. Deze rol heeft hij vanaf 2009 bijna dagelijks vervuld op RTL 4.
Op 31 december 2015 vertrok Lucas uit Meerdijk en verlegde Ferry zijn focus naar andere artistieke fronten.

Ferry Doedens en Muziek & Musical

In 2011 bracht Ferry zijn eerste solo - single uit, getiteld "Bij Mij".
In 2013 kwam de single "Hoger En Verder" uit, gevolgd door "Droom Over Jou", samen met rapper Billy Dans.
 
In 2012 kwam één van Ferry's dromen uit met zijn rol als Prins Fiyero (alternate) in de musical Wicked. Zijn musicalcarrière werd in 2015 vervolgd met de hoofdrol van Danny Zuko (alternate) in de musical Grease.

Ferry Doedens als presentator

Ook op presentatievlak heeft Ferry de mogelijkheid gekregen om zich te ontwikkelen.
Zijn debuut als tv- presentator kwam in 2013 met het programma Het Beste van Idols Worldwide bij RTL 5 en al snel daarna volgde de backstage presentatie bij X Factor op RTL 4.
In 2013 was Ferry genomineerd bij het Gouden TeleVizier - Ring Gala voor een TeleVizier Talent Award.

Het jaar 2016 staat voor Ferry in het teken van muziek. Hij was in januari te zien in Maestro op NPO
1, stond tot en met april in het theater als Danny Zuko in de musical Grease. Daarnaast schitterde hij
op het witte doek in de film Sneekweek.
De zomer stond in het teken van opnames voor ‘Dance Dance Dance’ en de terugkeer van zijn personage ‘Lucas Sanders’ in de zomerserie ‘Nieuwe Tijden’ op RTL 4. Op dit moment schittert Ferry Doedens in de musical ‘The Bodyguard’ waar hij de rol van ‘Sy Spector’ op zich neemt.

Boeken of een optie plaatsen voor Ferry Doedens?

Voor meer informatie over Ferry Doedens kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ferry Doedens

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 68325 mensen

Specificaties van Ferry Doedens

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Ferry Doedens

Al op hele jonge leeftijd is duidelijk dat in Ferry een artistiek talent verscholen zit dat er vroeg of laat uit zal gaan komen. Zijn brede interesse in diverse disciplines binnen de artistieke sector heeft er inmiddels al voor gezorgd dat het jonge multi-talent de meest uiteenlopende dingen heeft ondernomen.

In 2005 staat Ferry, al op 15 jarige leeftijd, voor het eerst op de planken in de hoofdrol van diverse lokale musical producties van theater De Lawei in Drachten. In dat jaar speelt hij ook een figurantenrol in Pietje Bell de Musical. Na het voortgezet onderwijs is Ferry in 2006 gaan studeren aan de opleiding Kunst Theater en Media in Groningen. Hier wordt hij gecoached op zanggebied en volgt hij allerhande lessen en workshops in drama, (film)acteren en diverse dansstijlen.

In 2006 op het Nederlands Kampioenschap Living Statue in Arnhem, als levend standbeeld, is hij de winnaar in de jeugdcompetitie. Kort daarna valt ook het zangtalent van Ferry op bij diverse muzikanten uit de omgeving, met als gevolg dat Ferry in de coverband ‘Walrus Gumboots', bestaande uit professionele en semi-professionele muzikanten, terecht komt. Een behoorlijke vuurdoop omdat hij direct als leadzanger en frontman soms wel publieken tot 3000 man in grote feesttenten mag gaan ‘bespelen'. Ook zijn passie voor acteren blijft aanwezig.

In 2007 heeft hij een hoofdrol in een semi-professionele musicalproductie, wederom in De Lawei in Drachten. Eind 2007 gaat hij op auditie bij Idols 4, waarbij hij het in de populaire talentenjacht tot de laatste 18 kandidaten weet te schoppen. Vanaf dat moment raakt alles in een stroomversnelling.

Begin 2008 wordt Ferry benaderd voor de boyband IDSF. Met IDSF is hij in de clip "Sinner" op TMF te zien. Alsof acteren en zingen (en levend standbeeld zijn) nog niet genoeg is, loopt Ferry in dat jaar ook voor de Dutch Fashion Foundation via modellenbureau Tjarda's Modelmanagement.

In het najaar van 2008 komt hij in contact met componist/producer Robert Dorn, waarbij hij in een intensieve samenwerking van 7 maanden een enorme ontwikkeling doormaakt op vocaal gebied tijdens de productie van een volledig Engelstalig album.

Vanaf april 2009 speelt hij de rol van Lucas Sanders in Goede Tijden Slechte Tijden. Hij is inmiddels wekelijks te zien op RTL4. Met slechts 20 jaar kan het uiteraard niet anders zijn dan dat dit wordt vervolgd: op alle artistieke fronten waar Ferry zich thuis voelt...

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Ferry Doedens

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ferry Doedens kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.