Ferry Doedens

Ferry Doedens inhuren of boeken | JB Productions Jacob Rozelaar

Ferry Doedens boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ferry Doedens.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ferry werd bekend door Goede Tijden Slechte Tijden

In 2009 kreeg Ferry landelijke bekendheid door zijn rol als Lucas in het mateloos populaire 'Goede Tijden Slechte Tijden'. Voor die tijd was hij echter al actief als zanger en schopte hij het zelfs tot de laatste 18 kandidaten in 'Idols'.

Zingen is Ferry's passie

Na het eerder succesvol uitbrengen van enkele singles zal Ferry komend najaar bij zijn nieuwe management en label CTM een nieuwe Nederlandstalige single releasen. Ook zal hij na de zomer te zien zijn als Danny Zuko in de musical 'Grease'. 
 
Inmiddels is Ferry niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizz. Zo deed hij mee aan 'Expeditie Robinson', had hij een gastrol in 'The Bold & The Beautiful' en speelde én zong hij in de musical 'Wicked'.

Boek Ferry voor een optreden

Tijdens zijn 30 minuten durende opzwepende tape-act zingt Ferry een mix van bekende Nederpopklassiekers van onder andere Blof en Jeroen van der Boom, maar ook actuele meezingers van o.a. Nielson en Armin van Buuren.

Boeken of een optie plaatsen voor Ferry Doedens?

Voor meer informatie over Ferry Doedens kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ferry Doedens

Deze act is bekeken door 38054 mensen

Specificaties van Ferry Doedens

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland