Frank van Etten luidt 2023 in met zijn nieuwe nummer: ‘Je Wilde Alleen Maar Prada’

13/01/2023

Met zijn nieuwe single ‘Je wilde alleen maar Prada’ knalt Frank van Etten het nieuwe jaar binnen. Dit heerlijke up-tempo nummer is anders dan het genre dat we de laatste tijd gewend zijn van de goedlachse volkszanger. Het past echter helemaal bij de transformatie die Frank vorig jaar persoonlijk en zakelijk doorstaan heeft. Met deze single benadrukt de singer-songwriter eens en te meer zijn veelzijdigheid.

‘Je Wilde Alleen Maar Prada’

Frank van Etten vertaald meestal zijn gedachte en gevoelens in pakkende songs. Dit keer koos hij voor de schrijftafel van Edwin van Hoevelaak. Samen schreven ze de tekst en componeerd en ze het tot een swingend geheel. Met ‘Je Wilde Alleen Maar Prada’ zet Frank de zaal op z’n kop! Dansen maar!

Frank Geeft Altijd Alles

Wie Frank kent weet dat hij nooit voor minder gaat. Zijn professionele benadering is ook in deze hit te horen. Met ‘Je Wilde Alleen Maar Prada’ schenkt hij zijn fans een echt volkspopnummer. En bij een nieuwe single hoort natuurlijk ook een videoclip. Deze werd 4 januari opgenomen.

Prada, Gucci en Cartier

Binnenkort zingt iedereen dit refrein hardop mee! De officiële releasedatum is 6 januari 2023. Het nummer ‘Je Wilde Alleen Maar Prada’ wordt uitgebracht onder het label Zero Records. De productie is in handen van Edwin van Hoevelaak en Heartselling zorgt voor de distributie.


Vanaf vandaag is het nummer overal beschikbaar. Klik hier om de single te beluisteren.
 

Artiesten boeken doe je simpel en snel via artiestenbureau JB Productions.
 

Boeking of een optie plaatsen voor Frank van Etten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frank van Etten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.