Nieuwe single Frank van Etten ‘Wie Heeft Jouw Lach Gestolen’

23/08/2022

Singer-songwriter, maar vooral de altijd goedlachse volkszanger Frank van Etten trok afgelopen vrijdag extra mooie schoenen aan om zijn liedje voor Samantha Steenwijk in het tv-programma ‘I want your song’ te zingen. Hoewel de zangeres vereerd was met de komst van Frank en geraakt werd door zijn tekst, waarvan ze samen met hem nog even een stukje zong, koos zij toch voor een ander nummer. Frank besloot het nummer ‘Wie heeft jouw lach gestolen’ direct zelf uit te brengen.

‘Wie Heeft Jouw Lach Gestolen’

Frank van Etten is meester in het omzetten van zijn gedachte en gevoelens in pakkende songs. Het liedje ‘Wie Heeft Jouw Lach Gestolen’ speciaal geschreven voor Samantha Steenwijk werd door haar team bestempeld als een hit. Reden voor Frank om direct na de opnames van het tv-programma zelf zijn studio in te duiken en het nummer onder zijn naam uit te brengen.

‘Wie Heeft Jouw Hart Geraakt’

Direct na de uitzending van het tv-programma ‘I want your song’, lanceerde Frank van Etten op eigen socials zijn nieuwe song. De reacties waren overweldigend. En ‘Wie Heeft Jouw Lach Gestolen’ stond in no-time in de Trending 25 op YouTube, tot verbazing van de sympathieke zanger zelf.

Een artiest boeken, doe je simpel en snel via Artiestenbureau JB Productions.

‘Wat Is Er Toch Gebeurd’

Heeft Frank van Etten met het liedje: ‘Wie Heeft Jouw Lach Gestolen’ een hit in handen? Frank is nu al blij met alle reacties en bereik dat het nummer tot nu toe heeft behaald. Het lied dat hij samen met Jan Rooijmans heeft geschreven en gecomponeerd, wordt officieel uitgebracht onder het label Zero Records. De productie is in handen van Edwin van Hoevelaak en Heartselling zorgt voor de distributie.

Boeking of een optie plaatsen voor Frank van Etten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frank van Etten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.