Nieuwe single Frank van Etten "Lig er niet Wakker van"

06/07/2022

Een fonkelnieuw platenlabel ZERO RECORDS opgericht door Melanie van Etten de vrouw van zanger Frank brengt een eerste single uit getiteld ‘Lig Er Niet Wakker Van’ weer prachtig gezongen en geschreven door Frank van Etten.

Frank van Etten wil zich gelukkig voelen 

Frank: “Het probleem met samenwerken met anderen is dat er te veel meningen en visies zijn hoe een carrière zou moeten verlopen dan ontstaan er steeds weer conflicten. Het nieuwe label van mijn partner geeft mij de vrijheid mijn eigen ding te doen en dat is enorm fijn werken, omdat we samen weten welk doel we hebben en waar ik me gelukkig bij voel”.

Frank van Etten hoopt klapper in handen te hebben

Zero Records zal zich volledig richten op de carrière van Frank Etten als zanger maar ook op zijn uitermate succesvolle composities. De productie van de eerste release is weer van Edwin van Hoevelaak en met ondersteuning van plugger Nel van Olm zal de nieuwe single zeker weer een klapper worden op de Nederlandstalige stations.

Boeking of een optie plaatsen voor Frank van Etten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frank van Etten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.