Frank van Etten

Frank van Etten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Frank van Etten.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Frank van Etten zijn eerste single "Pluk alle sterren" kwam in 2002 uit en kreeg zeer veel aandacht op de regionale zenders. Ook tweede single "Geluk",  was veel op de radio te horen maar de echte doorbraak kwam met de
derde single:  "Leef als een zigeuner". Dit werd een grote hit en van de Amsterdamse kroegen tot aan de Spaanse costa's zong men uit volle borst mee !
Deze single is tot op de dag van vandaag nog steeds een absolute hit.

Debuutalbum Frank van Etten

Frank's debuutalbum "De weg naar geluk" ging inmiddels al meer dan 20.000 keer over de toonbank. Het tweede album "Voor altijd samen" is in april 2004 uitgebracht met als voorloper de single "Waar ze voor leeft". Ook de single "Deze nacht ben jij van mij" was afkomstig van dit  album.

In de lente van 2005 kwam het derde album "Zo ben ik" uit. Ditmaal geproduceerd door John van de Ven (bekend door successen met o.a. Andre Hazes).

In januari 2007 is Frank’s 4e CD album getiteld "Mijn Gevoel" uitgebracht. In de zomer van 2006 kwam "Een lange hete zomer" uit, dit was de hit van bovengenoemd album.
Frank van Etten is naast zanger ook verantwoordelijk voor diverse songs en teksten van andere bekende artiesten. En zocht ook andere combinaties op ! Zo bracht hij samen met R&B zanger Brace het schitterende nummer "Donker zonder jou" uit.

Het moge duidelijk zijn Frank van Etten is een en al muzikaliteit.

Boeken of een optie plaatsen voor Frank van Etten?

Voor meer informatie over Frank van Etten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Frank van Etten

Deze act is bekeken door 31287 mensen

Specificaties van Frank van Etten

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland