Marlous

Marlous boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Marlous.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Marlous Oosting bleef zich in haar jeugd ontwikkelen qua zang en probeerde zich te oriënteren in de muziekwereld. Ze was veel bezig met netwerken, mensen vinden die haar konden steunen en die in haar geloven. Door aan het programma Idols mee te doen, heeft Marlous veel mensen wakker geschud met haar grappige en lekkere brutale uitspraken tegenover Henkjan Smits! Hiermee heeft ze nog in een blad gestaan, genaamd IN. Daarin stond, hoe Marlous de jury heeft overtuigd van haar kunnen in het programma Idols. Ze werd in datzelfde blad een Katja look-a-like genoemd.

Samenwerking met Corry Konings en het Nationaal Songfestival

Een tijdje later werd Marlous voorgedragen door Corry Konings aan het Nationale Songfestival. Na een moeizame start van de samenwerking tussen Marlous en Corry Konings vormden zij uiteindelijk een hecht team, wat resulteerde in een prachtige uitvoering van het nummer, “Shalalie shalala ik ben verliefd”. Door de vele commotie over de ruzie en het liedje heeft Marlous in veel tijdschriften en kranten gestaan en was ze veel in het nieuws.

Marlous zit niet stil en is een actieve zangeres

Na deze mooie ervaring bracht Marlous samen met haar huidige management de single “Je zeurt te veel” uit, bij deze studio opname kwam SBS 6 een showflits opnemen voor het programma Shownieuws! Verder heeft ze toen met de single in verschillende Landelijke Tv programma’s gestaan, O.A in
  • de Vrijdag avond show van Paul de Leeuw en Filemond
  • De diva’s draaien door van Patty, Tatiana en Patricia op RTL 4
  • SBS6 shownieuws
  • Muziek programma Tros en vele andere Tv programma’s.

Boeken of een optie plaatsen voor Marlous?

Voor meer informatie over Marlous kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Marlous

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 33455 mensen

Specificaties van Marlous

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Marlous

Zangeres Marlous staat voor marvelous entertainment en is een artieste waar Nederland niet meer omheen kan.

rtl 4

In het rtl 4 programma Idols leerde heel Nederland Marlous kennen. De spontane zangeres deed mee in het jaar 2006. Raffaëla won uiteindelijk de finale maar Marlous was toch diverse malen te zien op primetime RTL 4. Velen herinneren zich nog de versie van gimme gimme uitgevoerd door het trio dat zij samen vormde met Chy-Kyria en Djinn.

Corry Konings

In 2010 werd Marlous voorgedragen door Corry Konings voor het Nationale Songfestival. Na een moeizame start van de samenwerking tussen Marlous en Corry Konings vormden zij uiteindelijk een hecht team, wat resulteerde in een prachtige uitvoering van het nummer shalalie shalala ik ben verliefd. Uiteindelijk won Sieneke het Nationale songfestival en werd Vinzzent tot de publieksfavoriet gekozen.

Rinus

De grootste fan van Marlous is wellicht zanger Rinus. Tijdens de carnaval 2010 werd het nummer Hey Marlous, ik wil met je onder de douche ontzettend vaak gedraaid door de Dj's. In dit nummer bracht Rinus een welgemeende ode aan zijn idol. Marlous was er niet zo van gecharmeerd...

Je zeurt teveel

Haar antwoord liet dan ook niet lang op zich wachten. Met de pakkende titel Je zeurt teveel sloeg de zangeres terug en wilde zij de sympathieke zanger, met meer dan 119.000 youtube views, op taktvolle wijze met twee benen op de grond zetten.

Van Etten

Frank van Etten schreef samen met Adriaan Hoes de tekst en muziek van "jij alleen jij" en "ik spreid mijn vleugels" (clip). Het was tevens het schrijversdebuut voor Frank van Etten, die menigeen kent van de grote hit Leef als een Zigeuner. Adriaan Hoes is natuurlijk de zoon van de legendarische Johnny Hoes.

Jij alleen Jij

De single jij alleen jij resulteerde in het jaar 2009 een hoge notering in de mega top 100. De clip werd gemaakt door Ton Balendonk en was te zien was bij Sterren.nl (TROS) en TV Oranje.

Dutch Artists

Zangeres Marlous mag zich rekenen tot een nieuwe, veelbelovende lichting Dutch Artists die een frisse wind laten waaien in de Nederlandse Entertaiment wereld. Bent U op zoek naar een veelzijdige, frisse en professionele zangeres, boek dan vandaag nog Marlous.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Marlous

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Marlous kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.