Marlous

Marlous boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Marlous.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Marlous Oosting bleef zich in haar jeugd ontwikkelen qua zang en probeerde zich te oriënteren in de muziekwereld. Ze was veel bezig met netwerken, mensen vinden die haar konden steunen en die in haar geloven. Door aan het programma Idols mee te doen, heeft Marlous veel mensen wakker geschud met haar grappige en lekkere brutale uitspraken tegenover Henkjan Smits! Hiermee heeft ze nog in een blad gestaan, genaamd IN. Daarin stond, hoe Marlous de jury heeft overtuigd van haar kunnen in het programma Idols. Ze werd in datzelfde blad een Katja look-a-like genoemd.

Samenwerking met Corry Konings en het Nationaal Songfestival

Een tijdje later werd Marlous voorgedragen door Corry Konings aan het Nationale Songfestival. Na een moeizame start van de samenwerking tussen Marlous en Corry Konings vormden zij uiteindelijk een hecht team, wat resulteerde in een prachtige uitvoering van het nummer, “Shalalie shalala ik ben verliefd”. Door de vele commotie over de ruzie en het liedje heeft Marlous in veel tijdschriften en kranten gestaan en was ze veel in het nieuws.

Marlous zit niet stil en is een actieve zangeres

Na deze mooie ervaring bracht Marlous samen met haar huidige management de single “Je zeurt te veel” uit, bij deze studio opname kwam SBS 6 een showflits opnemen voor het programma Shownieuws! Verder heeft ze toen met de single in verschillende Landelijke Tv programma’s gestaan, O.A in
  • de Vrijdag avond show van Paul de Leeuw en Filemond
  • De diva’s draaien door van Patty, Tatiana en Patricia op RTL 4
  • SBS6 shownieuws
  • Muziek programma Tros en vele andere Tv programma’s.

Boeken of een optie plaatsen voor Marlous?

Voor meer informatie over Marlous kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Marlous

Deze act is bekeken door 21327 mensen

Specificaties van Marlous

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland