Ben Sproet

Ben Sproet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ben Sproet.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Na aan een paar talentenjachten te hebben meegedaan en de wekelijkse stapavonden in de Amsterdamse karaoke bar Casablanca, café Bolle Jan en café Peter Beense begon voor Ben het serieuze werk en is Ben Sproet een veel gevraagd artiest op feesten en evenementen.

Ben Sproet is uitgegroeid tot een zanger/entertainer die niet onder doet voor de "grote" van Nederland. 

Buiten de talloze nummers eigen repertoire heeft hij een repertoire dat voor jong en oud een avond zal brengen vol van meezingen en dansen. Of het nou gaat om AprèsSki, rustig, 70’s, 80’s, Nederlands- of Engelstalig Ben kan het allemaal en staat voor een avond TOP entertainment!

Je kent Ben Sproet van liedjes als

  • Salsa
  • Laat Mij
  • Leve het Leven
  • You Are A Mystery
  • In Gedachten

 

Boeken of een optie plaatsen voor Ben Sproet?

Voor meer informatie over Ben Sproet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ben Sproet

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26951 mensen

Specificaties van Ben Sproet

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 3 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Ben Sproet

Het begon allemaal in 1976 toen in het kleine Amsterdam Benjamin Sproet het eerste levenslicht zag. In zijn eerste levensjaren werd al heel snel bekend dat hij voor de muziek in de wieg gelegd was. Na de eerste fluit concerten in de box en de solo optredens op de verjaardag van zijn opa om het zakgeld van die week wat omhoog te krikken begon het tienerleven. Een disco meubel en de nodige apparatuur hield Ben (en alle buren) bezig met de muziek. Niet alleen muziek is in deze periode een passie van Ben maar ook stijldansen en Rock & Roll houden Ben bezig en niet geheel onsuccesvol. Naast diverse eerste plaatsen in het wedstrijd Rock & Roll mag hij ook drie x Nederland vertegenwoordigen op de wereld en europese kampioenschappen.

Na de middelbare school met succes te hebben doorlopen en de koksopleiding te hebben afgerond begon het leven van werken in de keuken. In een klein eetcafé in Amsterdam Osdorp waar Ben zijn culinaire hoogstandjes aan de gasten liet proeven pakte hij ook regelmatig de microfoon in zijn handen om zijn stem te laten klinken.Tot zijn grote verbazing werd hij niet uitgefloten door de mensen die al de muziek aan moesten horen, maar werd hij zelfs gevraagd om af en toe eens een nummer te zingen op feestjes.

Na aan een paar talentenjachten te hebben meegedaan en de wekelijkse stapavonden in de Amsterdamse karaoke bar Casablanca, café Bolle Jan en café Peter Beense begon voor Ben het serieuze werk en is Ben Sproet een veel gevraagd artiest op feesten en evenementen.

In oktober 2003 komt de single “Oh Happy Day” van Non Aktief uit. Non Aktief is een act die Ben samen met de 25 cm langere Rogier doet. De single Oh Happy Day bereikt plaats 51 in de top 100 en wordt tot de dag van vandaag nog heel veel gedraaid in menig uitgaansgelegenheid. Ook de volgende singles van Non Aktief blijven niet onbekend en worden uitgebracht op de AprèsSki Hut cd en de AprèsSki Safari cd.

Na een paar jaar ervaring kunnen we dus zeggen dat Ben Sproet is uitgegroeid tot een zanger/entertainer die niet veel onder doet voor de "grote" van Nederland. Buiten de talloze nummers eigen repertoire heeft hij een repertoire dat voor jong en oud een avond zal brengen vol van meezingen en dansen. Of het nou gaat om AprèsSki, rustig, 70’s, 80’s, Nederlands- of Engelstalig Ben kan het allemaal en staat voor een avond TOP entertainment!!!

 

 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Ben Sproet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ben Sproet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.