Marco Kanters

Marco Kanters boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek Bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Marco Kanters.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Marco Kanters is geboren op 26 juli 1979 in het Brabantse dorpje Moerdijk. Al 12 1/2 jaar treedt Marco Kanters op in cafés, zalen, feesttenten en grote podia door geheel Nederland.

Hij heeft in de afgelopen jaren verschillende singles uitgebracht. Enkele uitblinkers zijn natuurlijk: "Ritsen", "De Mallemolen", "T'is hier gezellig", "Wat een ander ook zegt", "In de hemel is een feestje" en natuurlijk de single "My Little Lady" welke het goed heeft gedaan in de Single Top 100.

Zijn laatste single "Toemba 2010" was de voorloper van het inmiddels uitgekomen 2e album van Marco: "Waar ik ga of sta".

Verder is Marco al vaak te gast geweest in diverse tv-programa's zoals SBS 6 shownieuws, RTL Boulevard, Jensen, Netwerk en TMF.

Hij gaf onlangs voor het eerst een groots liveconcert dat een groot succes genoemd kan worden.

Marco Kanters is een man met de klasse van een echte artiest die ondanks alles met beide benen op de grond blijft staan. Hij weet als geen ander van ieder feest een succes te maken.

Boeken of een optie plaatsen voor Marco Kanters?

Voor meer informatie over Marco Kanters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Marco Kanters

Deze act is bekeken door 9427 mensen

Specificaties van Marco Kanters

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: In overleg
  • Reiskosten: inclusief door Nederland