Double Dj's

Double Dj's boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Double Dj's.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Jeroen Stabel en Robbie van Rijt vormen het feestduo de Double DJ's. Beiden zijn geen onbekenden meer in het circuit. Al jarenlang waren zij als feest dj met veel succes actief op vele feesten waarna besloten werd om te starten met een zang-carrière. En met resultaat!

Double DJ's scoren hit na hit

Zij scoorden inmiddels al diverse hits. Wie kent niet de liedjes: "Roeien, zeilen, vissen", "Zwaai eens even naar mijn vogeltje" en "Ja, die van jou die is te klein"? Een enorme feesthit is "Boven op de Berg".

In de zomer van 2010 scoorde de Double DJ's een zomerhit met hun single: "De reddingsboot"!!

Een optreden van Double DJ's is feest der herkenning

De Double DJ's hebben inmiddels al zoveel goede, eigen feesthits gehad waardoor een optreden van dit duo een half uur lang één groot feest der herkenning is.

Let op: Double DJ's is een zang - act en treden niet op als DJ.

Boeken of een optie plaatsen voor Double Dj's?

Voor meer informatie over Double Dj's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Double Dj's

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Feest Artiesten - Carnaval om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 42666 mensen

Specificaties van Double Dj's

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Double Dj's

Jeroen Stabel en Robbie van Rijt vormen het feestduo de Double DJ's. Beiden zijn geen onbekenden meer in het circuit. Al jarenlang waren zij als feest dj met veel succes actief op vele feesten waarna besloten werd om te starten met een zang-carrière. En met resultaat!

Zij scoorden inmiddels al diverse hits. Wie kent niet de liedjes: "Roeien, zeilen, vissen", "Zwaai eens even naar mijn vogeltje" en "Ja, die van jou die is te klein"? In het voorjaar van 2010 verschijnt weer een enorme feesthit: "Boven op de Berg".

En het jaar is nog niet om! De zomer van 2010 belooft voor de Double DJ's een hete te worden. Hun single: "De reddingsboot" wordt door insiders gezien als de zomerhit van 2010!!

In december 2010 verschijnt het eerste album van de Double Dj's met de titel "Boven Op De Berg - Een Berg Vol Hits" , hierop zijn alle hits van Double Dj's verzameld en daaarbij 4 splinternieuwe nummers!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Double Dj's

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Double Dj's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.