Dirk Meeldijk

Dirk Meeldijk boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dirk Meeldijk.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Hillegomse volkszanger Dirk Meeldijk scoorde zijn eerste grote hit met "Ik Hou Van Het Leven". De single stond maandenlang in de hitlijsten en werd grijs gedraaid op regionale radio- en piratenstations. 

Ik Hou Van Het Leven betekende voor Dirk landelijke bekendheid

De opvolgers "Vier zomers lang" en "Zomer op het plein" bleken wederom van grote kwaliteit te zijn. 

In juni 2010 verschijnt de single: "Jouw Accordeon". De single stond weken lang hoog genoteerd in de diverse hitlijsten. In april van 2011 verschijnt er wederom een nieuwe single van Dirk. De titel van het nummer is: "Jij bekijkt het maar".

Optredens van Dirk Meeldijk zijn een ware belevenis 

Live weet Dirk Meeldijk met louter en alleen eigen repertoire het publiek in zijn ban te krijgen. Omdat Dirk al zoveel hits heeft gehad, gaat dit moeiteloos. Met zijn karakteristieke stemgeluid maakt Dirk diepe indruk op zijn toehoorders.

Boeken of een optie plaatsen voor Dirk Meeldijk?

Voor meer informatie over Dirk Meeldijk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dirk Meeldijk

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 59301 mensen

Specificaties van Dirk Meeldijk

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Stroom: 1 x 220 Volt / 16 amp.
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Dirk Meeldijk

De Hillegomse volkszanger Dirk Meeldijk komt uit een gezin van 9 kinderen. Als kind was Dirk het vrolijkste ventje uit de buurt met veel kwajongensstreken. Het zingen zat Dirk al van kleins af aan in het bloed. Als 8-jarig jochie zong hij de liedjes van Heintje uit volle borst mee. Later ontdekte hij de muziek van Willy Alberti, Johnny Jordaan en André Hazes; Dirk’s grote voorbeelden. Na vele talentenjachten en karaoke optredens krijgt Dirk de smaak van het zingen steeds meer te pakken.
 
Nadat Dirk in contact kwam met producer Ronald Moonen besloten ze een single op te nemen. Met de single “Ik Hou Van Het Leven” scoorde Dirk een enorme kroegenhit en stond hiermee wekenlang in de vaderlandse hitlijsten.

Debuut album van Dirk Meeldijk

In 2007 verscheen Dirk’s debuut album “Ik Hou Van Het Leven”. Dit album leverde nog meer hits op zoals ”’t Is Voorbij”, “In Mijn Kroegie” en “Vier Zomers Lang”.  
 
Onlangs verscheen Dirk’s tweede album, “Ik Ben Wie Ik Ben”; een titel die Dirk op het lijf geschreven is. Dirk is altijd zichzelf en is een man die van gezelligheid houdt. Die sfeer ademt het album dan ook uit; meezingers en prachtige levenspop, recht uit het hart gezongen. “Ik Ben Wie Ik Ben” bevat wederom succesvolle singles met “Ik Hou Van Jou”, “Ik Hou Van Het Leven (Goldfinger remix)” en “Adieu Adieu”.
 
Dirk Meeldijk is een écht “mensenmens”. Hij houdt van mensen om zich heen. Maar Dirk is ook punctueel en oprecht en verwacht dat dan ook van de mensen in zijn omgeving.
 
Dirk is zoals zijn liedjes; eerlijk, oprecht en hij doet alles recht uit het hart.
 
Een groot concert met een fantastische live band is Dirk’s grote droom. Deze droom zal hij in de toekomst ongetwijfeld gaan realiseren.
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Dirk Meeldijk

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dirk Meeldijk kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.