Ronnie van Bemmel

Ronnie van Bemmel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ronnie van Bemmel.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zijn paradepaardje is toch nog steeds het liedje “Jamie”. Dit liedje waar je altijd vrolijk van wordt heeft hem landelijk dan ook de nodige naamsbekendheid opgeleverd.De stad Utrecht heeft één van zijn liedjes in het bijzonder, in haar hart gesloten. “Ti Amo”. Zowel de oude als de jonge garde zijn totaal verknocht aan dit prachtige nummer, wat zeker te maken heeft met de op 29 november 2005 overleden FC Utrecht speler, David di Tommaso. Met trots, heeft Ronnie dit nummer dan ook in het stadion mogen zingen, bij de onthulling van het borstbeeld van David.

Zijn carrière heeft tot dusver zeker een aantal mooie hoogtepunten gekend.

In 2007 gaf Ronnie een live concert met begeleiding van orkest “Dolf de Vries Music Train”, in het grote Beatrix Theater te Utrecht.Stijf uitverkocht en stijf van de zenuwen. Maar geweldig, en iets om altijd met veel trots op terug te kijken.

In 2010 werd Ronnie gevraagd op te treden voor onze soldaten in Afghanistan.
Daar hoefde hij niet lang over na te denken en in oktober dat jaar reisde hij af naar Kandahar.
Ronnie: “Een heel erg spannende, mooie en vooral dankbare ervaring. We werden zelfs onderscheiden door de generaal met een Erecoin. Dit zal ik nooit meer vergeten”.

December 2016, komt Ronnie alweer met zijn 20e single. “Nee dat komt nooit meer”.
Een krachtige meezing ballad. De reactie’s zijn dan ook veelbelovend.
Volgens insiders, “een single met veel potentie”.

Deze sympathieke zanger won in 2007 het TROS televisie programma "De weg naar Thialf". Hij is bekend van onder andere de singles: "Laat het licht maar uit", "Ik zoek een meisje" en "Weet jij wel"

Boeken of een optie plaatsen voor Ronnie van Bemmel?

Voor meer informatie over Ronnie van Bemmel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ronnie van Bemmel

Deze act is bekeken door 20818 mensen

Specificaties van Ronnie van Bemmel

  • Tijdsduur: 1 x 40 minuten
  • Geluid: Inclusief een mobiele set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland