Clowntjesdag - Groot

Clowntjesdag - Groot boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Clowntjesdag - Groot.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Breng vrolijkheid en amusement naar jouw evenement met het complete pakket van Clowntjesdag. Dit uitgebreide entertainmentpakket biedt een scala aan activiteiten, ideaal voor diverse gelegenheden zoals braderieën, markten en festivals.

Het hoogtepunt van Clowntjesdag zijn de drie spetterende voorstellingen van Clown Jopie en Tante Angelique. Ze zorgen voor lachsalvo's en plezier voor jong en oud. De sprankelende shows van dit dynamische duo zijn een gegarandeerd succes.

Om de energie van de jongste bezoekers kwijt te kunnen, zijn er drie kleurrijke springkussens beschikbaar. Kinderen kunnen naar hartenlust springen en spelen, terwijl ouders genieten van het spektakel.Verder zijn er ook nog een aantal stands beschikbaar voor het uitdelen van eten en schminken van kids

Boek Clowntjesdag Groot voor de kinderen op jouw evenement

Clowntjesdag - Groot bestaat uit het volgende entertainment:

Groot attractieplein bestaande uit :

 1. Clowns Springkussen
 2. Bertha's Opblaasspeeltuin
 3. Spring- Speelkussen Dolfijn
 4. Popcorn- of suikerspinstand
 5. Schminkstand
 6. Kris-Kras Buttonterras
 7. Limonadeterras

Inclusief begeleiding voor de attracties

Natuurlijk kunnen wij ook een Clowntjesdag op maat voor u samenstellen. Informeer bij onze entertainmentspecialisten naar de ongekende mogelijkheden.

Boeken of een optie plaatsen voor Clowntjesdag - Groot?

Voor meer informatie over Clowntjesdag - Groot kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Clowntjesdag - Groot

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Themadagen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 26753 mensen

Specificaties van Clowntjesdag - Groot

 • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
 • Decor: Inclusief
 • Geluid: C-set
 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 12 personen
 • Reiskosten: incl. 50 km. va. Heinenoord, daarna € 1,- per km.
 • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Clowntjesdag - Groot

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Clowntjesdag - Groot kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.