Biografie van Rob Zorn

In 1986 kwam de eerste single van Haarlemmer Rob Zorn uit. "Het is voorbij" werd uitgereikt door André Hazes. Met deze single en met de opvolger "Er gaat een trein naar niemandsland" verwierf Rob Zorn bekendheid bij de regionale radio. In 1991 werd de single "Meisjes" "Plaat der Nederlanden" in de "Avondspits" van Frits Spits.

De single stond een aantal weken in de Top 40 waardoor Rob een veelgevraagde artiest werd. Daarna volgde de single "Ik doe wat ik wil" en het album "Ik wil wat ik doe".

Na deze releases was Rob Zorn verzekerd van, zoals hij zelf zegt, fantastisch werk. Rob maakt in 2001 het nummer "Toet toet toet" waarmee hij met het carnaval iedere zaal op zijn kop zet. De b-kant van deze single "Ik sta weer in de file" werd wekenlang iedere morgen gedraaid bij Noordzee Fm.

Na het overlijden van zijn idool André Hazes neemt Rob een eerbetoon aan de overleden zanger op: "Diep in mijn hart" dat door de fans van André Hazes warm onthaald wordt.

2007
Na precies 20 jaar kwam Rob Zorn opnieuw met een single: "Er gaat een trein naar niemandsland", die in een modern jasje gestoken is. Ook verschijnt in dat jaar zijn eerste DVD.

2009
In 2009 komt Rob Zorn met de single "Alles wat ik vraag", die gelijk werd bestempeld als de kroegenhit van 2009.

De tweede single "Wie denkt er dan aan mij" wordt bij de Tros op Radio 2 uitgeroepen tot "Kroegkneiter". Bij Radio NL/TV Oranje wordt de plaat "Hollandse Nieuwe".

Tevens verschijnt het nieuwe CD-album van Rob, met als titel "Alles wat ik vraag". Een album met zeer gevoelige nummers, maar ook met heerlijke vlotte meezingers.

2010
In dit jaar verschijnen de singles "Neem jij maar een ander in de maling" en "Vandaag dat is m'n dag". Beide singles staan hoog in de diverse hitlijsten.

2011
Ook nu komt Rob Zorn in april weer met een nieuwe klapper: "Nou en". Een echte kraker met een leuke stoute clip, waardoor de verwachtingen weer hoog gespannen zijn!

Een optreden van Rob Zorn is iets speciaals! U bent verzekerd van een geslaagd feest en met Rob Zorn haalt u een rasartiest in huis.