Poster Service 25 posters A3 formaat

Poster Service 25 posters A3 formaat boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Poster Service 25 posters A3 formaat.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wanneer u bij ons bedrijf artiesten of attracties heeft geboekt voor uw evenement, dan kunt u gebruik maken van onze poster service. Op deze posters vermelden wij wanneer, waar en hoelaat het evenement plaats vindt. En wat er die dag allemaal te doen is. De oplage van de posters, bepaald u zelf. Heeft u een logo van het evenement of de organisatie, lever deze dan aan. Dan zorgen wij ervoor dat deze ook op de poster geplaatst wordt.

Standaard worden deze posters gedrukt op A3 formaat in full colour.

Genoemde prijs is exclusief verzendkosten € 6,75

Kijk hier naar de andere mogelijkheden

Boeken of een optie plaatsen voor Poster Service 25 posters A3 formaat?

Voor meer informatie over Poster Service 25 posters A3 formaat kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Poster Service 25 posters A3 formaat

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Service voor Winkelcentra om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 22447 mensen

Specificaties van Poster Service 25 posters A3 formaat

  • Tijdsduur: Prijs posters
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Poster Service 25 posters A3 formaat

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Poster Service 25 posters A3 formaat kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.